perjantai 28. elokuuta 2015

Siivouspäivä lauantaina Holmströmillä

Ilmoittauduin mukaan Holmström Second Handin järjestämälle vilttikirppikselle. Tapahtuma on osa valtakunnallista Siivouspäivää, jossa kaupungit muuttuvat isoiksi kirpputoreiksi ja joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi ja annettavaksi. Otsikon Ostelemaan alta voit käydä katsomassa, minkälaisia myyjiä löytyy lähialueeltasi. Siivouspäivä-sivustolle voit käydä myös ilmoittamassa oman myyntipaikkasi sijainnin.
Vilttikirppis järjestetään Holmströmin takapihalla klo 11-14.

Haikein mutta päättäväisin ottein olen nyt luopumassa joistain vintage- ja retroihanuuksistani. Okei, osasta siksi, kun vaatteet eivät ole tahdostani huolimatta kasvaneet vyötäröltä tai hihan pituuksista suuremmaksi. Osa vaatteista on lähempänä tätä päivää mutta kunnioittaen Holmströmin henkeä.

Vaatteiden lisäksi kenkiä ja saappaita koossa 40-41.

Mukaan pakkaan myös jokusen kodinsisustusartikkelin.

Tässä linkki Holmströmin vilttikirppiksen tapahtumasivulle klik.

Navigaattoriin osoite:

Kuulankatu 3
60100 SEINÄJOKI

HUOM. Tapahtumalla on säävaraus. Ainakin minä olen sokerista.

Siis mitä, unohdinko laukut. Niitäkin siis.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva! :) Täälläpäin pitäisi käydä kaapit vielä kertaalleen läpi ja viedä kaikki käyttämättömät vaatteet kirppikselle. Jokin aika sitten vietiin vaatteita kirpulle, mutta pitäisi pidemmälle ajalle pöytä ottaa kuin yhdeksi viikoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tyhjäsin reilulla kädellä kaappiani. Vielä jäi lauantain Siivouspäivänkin jälkeen vaatetta vaikka kuinka paljon. Täällä myisi hyvin paikallisella facekirpparilla. Kun vain viittis ruveta kuvaamaan ja lisäilemään vaatteita sinne myyntiin.

      Poista