keskiviikko 26. elokuuta 2015

Rock'n Rollia ruutumekossa


Hiukset vain lyhenee lyhenemistään. Ei vaan, sanoisin että nyt alkaa olla se lyhin mitta saavutettu. En käsitä, miksi olen niin kauan vain haaveillut tällaisesta korkeasta rokkitukasta enkä ole lähtenyt sitä toteuttamaan. Niin paljon tästä tykkään.

Aika usein kampaajan laittamaa kampausta on itse vaikea saada toteutettua mutta tämän osasin itsekin. Näissä kuvissa toki vielä se alkuperäinen. Kampaus ei vaadi muuta kuin hiusten föönauksen melkein kuiviksi ja sitten vain oikeilla tuotteilla käsin muotoilemaan haluttuun suuntaan. Myönnettäköön, etten itse ihan näin paljon saanut volyymia kampaukseen mutta olen kuitenkin tyytyväinen omiin taitoihini.

Parasta on, ettei kampauksen tekemiseen tarvita suoristusrautaa. Sen käyttöä en yrityksistä huolimatta ole ikinä oppinut. Voi myös olla, että olisi alunperinkin pitänyt hankkia karvalakkimallia vähän edistyneempi rauta.
dress and denim biker / second hand // sports bra / Lindex // sneakers / Converse
Pakkaan syksyisin kevyimmät kesämekkoni ja -toppini talvivarastoon. Tein viime talven aikana niin paljon kesävaatelöytöjä kirppareilta, että suurin osa vanhoista on tänä kesänä jäänyt käyttämättä. Niinkuin tämäkin mekko. Penkoessani kesävaatekasseista jotain tiettyä, olen useammin kuin kerran hämmästynyt "ai mulla oli tämmönenkin". Etenkin lyhyet mekot ovat jääneet täysin käyttämättä. Ehkä palaan lyhyisiin helmoihin kylmempien säiden saavuttua ja asustan ne paksuilla sukkahousuilla sekä lämpöisillä neuleilla.

Samaisessa mekossa vuosi sitten klik.


4 kommenttia:

  1. Tukka on kyllä ihan huikean hyvännäköinen! Sopii sinulle kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Kyllä mä olen tykännytkin tästä mallista ja parasta, että osaan laittaa sen itse.

      Poista