lauantai 22. elokuuta 2015

Pitkästä aikaa farkuissaPitkästä aikaa farkuissa tai enemmän kai farkkulegginseissä, niin paljon näissä on elastaania. Aina välillä ostelen kirppareilta farkkuja siinä toivossa, että joskus vastaan tulisi pari, joka istuisi ja joissa viihtyisin. Sanoisin, että näissä on potentiaalia pitempiaikaiseen ystävyyteen.

Olen jo pitkään käärinyt housujeni lahkeet, koska sillä tavalla saan kengän tai sukan esiin. Kesällä tietysti käärityt lahkeet tuovat asuun kepeämmän vaikutelman. Koska nämä farkut ovat pituudeltaan pari tuumaa lyhyemmät kuin oikea kokoni, ei käärittävää tule niin paljon ja samalla taitoksesta ei tule ihan hirveän raskas. Viikolla vietettiin tytön kaverisynttäreitä ja tänään jatketaan illalla sukulaissynttäreillä. Kiirettä on pitänyt pitkin viikkoa ja välillä epäilin, ehdinkö valmistamaan tämän päivän synttäreille jo perinteeksi muodostunutta punaherukka-rahka-täytekakkua. Annoin jo viikolla itselleni luvan luopua koko ajatuksesta tai ainakin valmistaa kakun kaupan täytekakkupohjaan. Mutta niin vaan eilen illalla valmistui pohja ja tänä aamuna sain kakun täytettyä. Hyvä minä.

Muita viikonloppusuunnitelmia on tänään käväistä junioreiden futiskauden päätöstapahtumassa. Vanhempieni luona olisi tarjolla viinimarjapensaiden tyhjentämistä. Ehkäpä huomenna ehtisi vielä vähän mustikkaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti