tiistai 11. elokuuta 2015

Open back pantterimekko

Uskon, että käyn yhä rohkeammaksi pukeutujana. Mietin yhä vähemmän mitä muut ajattelee. Nykyisin en jätä enää mitään pukematta tuon edellisen lauseen uhkaamana. Ihailen lehdissä, kaduilla ja televisiossa yhä räväkämpiä ja näyttävämpiä pukeutujia ja tyylejä. Tämä pantterimekko on taas yksi vaate ja samalla mörkö, jota en ole uskaltanut aikaisemmin käyttää kuin kerran. Nyt on sekin ylle vedetty ja pitkin pääkaupunkiseutua se päällä viipotettu.

Tuo kaikki edellinen tietysti pätee vain vapaa-aikaan. Loma loppuu sunnuntaina ja töihin mennessä joudun ainakin jossain määrin miettimään, mitä ylleni laitan. Pukukoodia ei ole mutta vakuuttava on hyvä olla.dress / Line Collection
sports bra / Lindex
Otin eilen kameran käteeni ajatuksella, että lähden kuvaamaan tätä mekkoa. Laskin kuitenkin kameran takaisin pöydälle, kun jotenkin ei huvittanutkaan. Kävin kurkkaamassa bloggerissa, onko tullut uusia kommentteja. Ei ollut mutta olin saanut blogilleni yhden uuden seuraajan. Siitä riemastuneena, hain kamerani ja lähdin sitten kuitenkin ottamaan asukuvia.

Kyllä se vain niin on, että jos blogillani ei olisi lukijoita niin en tätä jaksaisi harrastaa. Jokainen kommentti ja seuraaja ja jälki google analyticsissä innostaa minua uusiin postauksiin. Kiva kun olette siellä.6 kommenttia:

 1. Lukemassa käyn, harva se päivä kurkkimassa, onko jotain uutta tullut. Kommentointi vaan jää vähemmälle, hektisen elämän takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tuotan jotain sellaista, jota vähän ehkä odotetaankin. =)

   Poista
 2. On ihanaa kun olet päässyt tuohon, että pukeudut oman mielesi mukaan. Minä en ole koskaan ollut muodikas, ja käytän paljon hameita. Ihailen ihmisiä jotka uskaltavat pukeutua oman mielensä mukaan. Itsekin yritän siihen suuntaan, mutta kyllä se vielä vaikuttaa, ne toisten oletetut mielipiteet kumminkin. Asun metsän keskellä, ja usein ajattelen, että minun pitäisi pukeutua enemmän "rönttövaatteisiin" kuin tallustella metsäisillä teillä joku pitsihelmahame päällä... Rönttövaatteet ikäänkuin "kuuluisi" enemmän tämmöiseen ympäristöön. Alkuvuosina käytin jopa korkokenkiä näillä hiekkateillä joskus, mutta nyt en viitsi sentään kenkiä pilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman mieleni mukaan pukeutuminen tuntuu vahvistuvan vaate vaatteelta. Aina vähän erikoisempaa. Tai eihän vaatteeni edes vielä ole mitenkään erikoisia ehkä välillä vain vähän vanhanmallisia.

   On ihan totta, että minäkin maalla kasvaneena olen tottunut ajatukseen, että kotona on työvaatteet: verkkarit ja t-paita. Tuosta ajatusmaailmasta oli vaikea kasvaa pois, etenkin kun sai kuulla että mihin sä olet menossa, kun olin pukeutunut mekkoon tai hameeseen. Nyt tuota kysytään minulta enää harvoin, ihmiset ovat hekin tottuneet, että viipotan arkena ja kotonakin ties missä asukokonaisuudessa.

   Poista
 3. Tulipa muuten vielä mieleen noista kommentoinneista, että eräs jo vuosia blogia pitänyt sanoi, että viime vuosina kommentit ovat käyneet vähäisemmiksi. Syynä oli se, että nyt on niin paljon seurattavaa, että harva jaksaa ruveta kommentoimaan. Se on sääli, koska blogin teko on yllävänkin paljon vaivannäkoä vaativaa. Kyllä jo muutamakin kommentti todellakin antaa taas puhtia jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän sitä tulee itsekin kommentoitua. Oikeastaan vain silloin, kun on oikeasti asiaa.

   Ihan totta, kommentit tuo lisää puhtia ja intoa luoda uusia postauksia.

   Poista