torstai 30. heinäkuuta 2015

Tosissaan leveät lahkeet

Kerroin aiemmin Fidalta löytämistäni leveälahkeisista housuista. Tässä ne nyt on.

En löytänyt housuista tuotelappuja, joten ovat jonkun taitavan ompelijan taidonnäyte. Taidonnäyte siinä mielessä, että kangas on hankalaa ommeltavaa ja lisäksi näissä on vuori. Yksityiskohdat housuissa on mietitty viimeisen päälle. Ompelija olisi voinut oikaista ja laittaa vyötärölle tavallisen joustoresorin mutta sen sijaan hän on etsinyt astetta koristeellisemman. Sitä en pystynyt päättelemään onko nyörityskappale ollut valmiina vyötärönauhassa vai onko sekin ommeltu erikseen.

On vaikea sanoa, kuuluuko nyöritys eteen vain taakse mutta itse puen housut ylleni ennemmin näin, että nyöritys tulee taakse.


Miltäs näyttää mustikkanäkymät siellä päin missä asut? Mies kävi keräämässä nelisen litraa toissa päivänä. Niistä sai jo muutaman nyssykän pakkaseen, osa pääsee piirakkaan ja loppu syödään jugurtin tai puuron kanssa. Viikonloppuna aion itsekin lähteä sääskien syötäväksi.----------------------------------------------
earrings / Jatuli
top / Grillin
Birgitta sandals / Lumi Accessories
pants and bag / second hand

2 kommenttia:

 1. Hauskat housut, mutta vielä enemmän tykkään tuosta topista! Se on tosi kiva!

  Minä sain lasten kierrätyspussista (kierrätämme sukulaisten kesken vaatteita) huippumakeet pussifarkut. Niissä on tosi leveät lahkeet, mutta ne on vedetty kuminauhalla lahkeessa suppuun ja vyötäröllä on samanlainen kuminauharesori kuin sinunkin housuissasi. Mies ei niistä välitä, mutta minä rakastan. Onni on iso kummityttö, jonka vaatteet menevät kummitädillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toppi on kyllä oikea hyvän mielen vaate.

   Mekin kierrätetään sukulaisten kanssa vaatteita, sekä aikuisten että lasten. Se on usein yksi sukujuhlien ohjelmanumeroista =)

   Poista