sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pantterihame ja raitatunika

Blogi on taas vähän nukkunut. On niin paljon kaikkea muuta menossa, jonka priorisoi koneella istumisen edelle. Olen myös onnistuneesti pysynyt päätöksessäni käyttää myöhäisillat ennemmin kirjan lukemiseen tai leffan katsomiseen kuin koneella istumiseen. Ja on tietysti kesä ja minulla alkoi loma.


Minulta löytyy kaapistani muutamia tunikoita, jotka jäävät käyttämättä, koska en vieläkään käytä legginsejä ja en oikein mielelläni farkkujakaan viime aikoina. Tämä asu syntyi halusta pukea pantterihame, jonka kanssa ajattelin passaavan raidan. Yksistään hame ja tunika olivat vielä tylsät mutta leveä vyö, nilkkurit, hattu ja koruja niin kokonaisuudesta tuli paljon mielenkiintoisempi.

Hameen helman pituus on selkeästi minulla tänä kesänä midi tai maksi. Ehkä syksyllä palaan taas lyhyeen paksujen turvallisten sukkisten kanssa. Löysin viime perjantaina Fidalta yhdet jännittävää materiaalia olevat leveälahkeiset housut ja huikean midipituisen kotimaista työtä olevan mustan pitsihameen täydentämään pitkiä helmojani. Niistä lisää, kun ovat käyneet pesukoneessa.
------------------------------------------------------
bracelets and skirt / second hand
 earrings / from my cousin
hat / Pulse
tunic / H&M / huuto.net
shoes / Vagabond Dee
belt / Gilles Herve Paris / second handEi kommentteja:

Lähetä kommentti