tiistai 9. kesäkuuta 2015

Puputennarit ja mom-jeansit

Onko ilma oikeasti lämmennyt niin että takin voi jättää kotiin töihin lähtiessä? Vai onko se vaan ajatus, että on kesäkuu niin on kesä ja pukeudutaan niinkuin kesällä kuuluu?
Minä olen roikootellu* jo muutaman viikon lahkeet käärittyinä ja nilkat paljaina.

En teininä saanut Leviksiä, kun ne maksoi niin paljon. Mutta nyt minulla on elämäni ensimmäiset viisnollaykköset. Mallin hehku ei taida olla enää siinä, että ne on aidot viisnollaykköset vaan että ne on huippumuodikkaan malliset mom-jeansit.
Haaveilin aikaisemmin keväällä tennareista. Minun piti hankkia käytännölliset lenkkarimalliset jokapaikan- ja jokasäänkengät, joilla huiskia paikassa kuin paikassa mutta minäpä hankin herkästi likaa itseensä imevät valkoista nahkaa olevat designtennarit. Olen ollut todella tyytyväinen niistä jokaisesta eurosta, jonka maksoin. Kengät ovat keveät, niissä on hyvä lesti ja höpöhöpölöpö, kun kaikista parasta ja eniten iloa päiviini tuo nuo korvat.

Ensimmäiset ikitahratkin kenkiin jo sain, epäilen niittyleinikin keltaista kukintoa. Toisaalta, kun ne ensimmäiset tahrat ovat nyt tulleet, on kulku hieman kepeämpää eikä enää niin paljon haittaa. Käyttöönhän kengät kuitenkin hankin enkä kaapin päälle pölyttymään.*roikootella = kriikotella = kulkea säähän nähden liian vähissä vaatteissa
-----------------------------------------
blazer /  YourFace (old)
jeans / Levis 501 / Holmström Second Hand
shirt / Lindex Holly&White / second hand
sneakers / Minna Parikka4 kommenttia:

 1. Kivat tennarit :) Ja noi levikset näyttää raikkailta, ihan nostalgian nimissä voisin etsiä itselleni samanlaiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdat ysärilevikset tuntuivat alkuun vähän kankeilta, kun ovat 100% puuvillaa mutta pysyvätpä kuosissaan ja ovat melkein ikuiset. Iso plussa korkeasta vyötäröstä.

   Holmströmmiltä näitä löytyy vino pino. Yhdet uudenveroiset ostin jo serkullenikin, joka oli etsinyt farkkuja ilman elastaania.

   Poista
 2. Oooi, mitkä tennarit! <3 Mie haikailin samasta mallista sitä rajoitetun erän mallia, eli mintun- ja pinkinvärisistä leo-kuvioin. Ne olisivat olleet täydelliset, toivottavasti joskus tärppää vaikkapa huutiksesta tai vastaavasta! Menivät tosi nopeasti nuo kaksiväriset tennarit. Parikan kengissä korvat hymyilyttää aina käyttäessä, ovat suloisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pohdin mustan ja valkoisen välillä mutta päätin olla rohkea ja ottaa valkoiset turvallisen mustan sijaan. Parikan Mikki Hiiri-korvaiset loaferit olisi myös hauskat tai pupukorvaiset korkkarit tai tai tai ... =)

   Poista