tiistai 30. kesäkuuta 2015

Huiveilla asustamaan

Minulla on viime aikoina ollut havaittavissa kyllästymistä sekä blogini ulkoasuun että omaan tyyliini. Blogi sekä minä itse kaipaisimme ulkoasun päivitystä.
Blogin ulkoasun päivitystä voisin lähteä nyt suunnittelemaan. Mutta vie varmasti aikaa ennenkuin mitään konkretisoituu sillä jokaisen uuden jutun toteuttaminen vaatii opiskelua, koska teen blogissani kaiken itse. Onneksi apunani on kaikki tietävä google. Omaa tyyliä voi sentäs päivittää vähän helpommin. Oikeastaan vain palata tekemään niitä asioita, jotka on taas unohtunut eli lisätä asusteilla ja koruilla mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Talvella käytin melko lailla päivittäin koruja mutta sitten niiden käyttö pikkuhiljaa vain unohtui. Olen korujen käyttäjänä juuri tällainen tuuliviiri, välillä käytän niitä aktiivisesti ja sitten ne unohdan vaikka korut riippuvat korutaulussaan näkyvästi esillä.
Uutena juttuna ajattelin kokeilla mittavan huivikokoelmani hyödyntämistä pukeutumiseni piristäjänä. Minulla on korillinen erilaisia huiveja. Erityisesti innostun kirppareilla silkkuhuiveista. Niitä harvemmin löytää mutta silloin kuin sellainen tulee vastaan, on se ostettava vaikka edellisetkin lojuvat käyttämättöminä korissaan.


Ajattelen aina huivia ostaessani, että voinhan antaa sen vaikka jollekin syntymäpäivälahjaksi mutta enhän sitten loppujen lopuksi kuitenkaan malta yhdestäkään luopua.


Olisiko nyt aika opetella se turbaanin sitominen.


--------------------------------------------------------
silk scarf / Laura Ashley / gift from cousin
dress / KappAhl Vintage Stories / second hand
butterfly bracelet / gift from sister-in-law

2 kommenttia:

  1. Tuo mekko on aivan ihana, ja huivi sopii sen kanssa kuin nenä päähän! Minä olen samanlainen tuuliviiri korujen kanssa, menee niin kausissa. Ja sitten kun niitä käytetään, käytetään kerralla paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on ihana mutta kuuluu sarjaan hankalat silitettävät, joten käyttökerrat jää vuoden aikana vain muutamaan. Yritän taas kunnostautua korujen käyttäjänä. Juuri nyt molemmissa ranteissa korut sekä korvissa isot korvikset. =)

      Poista