maanantai 18. toukokuuta 2015

Ruusuisia tuulia

Joskus asukuvausolosuhteet voivat ikkunasta katsottuna näyttää täydellisiltä, aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä. Todellisuus: aurinkoista ja lämmintä mutta puuskittainen tuuli ja vauhdilla liikkuvat pilvet. Aurinko pilvessä, kamera tarvitsee lisää valoa ja hups, aurinko tuli pois pilven takaa, kamerassa liikaa valoa. Tuulikin oli juuri niin puuskittaista, että vuoroin ei tuullut yhtään ja seuraavassa hetkessä niin kovaa, että hiukset olivat aikamoinen tuulenpesä ja takinliepeet korvissa. Paljon tuli epäonnistuneita ruutuja mutta aina niistä huonoista kuvaushetkistä joku julkaisukelpoinenkin kuva löytyy, etenkään kun ei katso niin kriittisesti.

Voihan nyt ruusupaita. Ihan mummo vai just cool?

Ensimmäinen ajatukseni paidan nähtyäni oli: i-ha-na. Toinen ajatus: ai-ka mum-mo. Neule on Vero Modaa, vaikea sanoa miltä ajalta. Materiaali 100% puuvillaa ja tuntuma käteen: laadukas ja kestävä. Ei ehkä kuitenkaan kuluvaa vuosikymmentä.

Kirpparipukeutumisen positiivisia puolia on, että vaatteita voi helposti ostaa testattavaksi ja jos ei tykkääkään niin ei rahallisesti putoa korkealta. Vaikka tyylini on vähän sillisalaatti niin olen jo aika varma ostaja vähän jännittävämpienkin vaatteiden kanssa. Hutihankintoja ei juuri tule enää tehtyä. Oikeastaan jo tiesin tämänkin ruusuisen paidan hyväksi hankinnaksi, vaikka pieni epäilyksen ääni yrittikin uskoani horjuttaa.


Translation: New shirt with roses, cool or granny?-------------------------------------------
shirt / VeroModa / Fida
skirt / KappAhl
jacket / VeroModa / second hand
bag / Lumi
brogue shoes / Janita
earrings / Aarikka / second hand


4 kommenttia:

 1. Nätti kukkapaita, eikä ollenkaan mummo! En muuten tajunnut silloin toissalauantaina, että olenhan blogissasi ennenkin käynyt! Nyt hyppäsin mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ollaan joo joskus aikaisemminkin kommenttiboxissa vaihdettu ajatuksia. Tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 2. Mielestäni ihana kukkapaita, mutta enhän ole enää nuorikaan, jos en mummokaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä ihana. Minä olen tainnut olla aina vähän mummo ajatusmaailmaltani ja vanahanaikaanenkin vielä. :)

   Poista