maanantai 4. toukokuuta 2015

Paisleykuvioinen silkkimekko


Tässä asua, jolla liehuin designsunnuntaissa. Mekko on odottanut kaapissa ties kuinka kauan käyttöön pääsyä ja syynä niinkin mitättömän pieni asia kuin kahden sentin palkeenkieli niskapuolella. Koska mekon päällysosa on ohutta silkkiä, en keksinyt miten korjaisin vian nätisti. Lopulta nipistin palkeenkielen paikalleen kolmelle pienellä neulanpistolla. Vika ei ihan täysin korjaantunut mutta ainakaan se ei pistä niin pahoin silmään. Aikaa meni vissiin kaksi minuuttia ja mekko oli valmis käyttöön. Joskus pienet asiat vaativat kuukausien tuumausta.

Mekko kuuluu sarjaan "tuulelle altis", joten laitoin alle vielä alusmekon. Sekin tuli todettua, että alushameita pitää olla eri pituisia. Nanson alusmekot, joista kerroin aiemmin, olivat tälle mekolle liian pitkiä. Onneksi kaapista löytyi sopivan pituinen musta Indiskan puuvillainen naruolkainmekko, joka toimii hyvin myös alusmekkona.

----------------------------------------------

En ole vielä ikinä omistanut trenssiä mutta tänä keväänä päätin, että on aika hankkia sellainen. Ajelin kaupunkiin. Mietin ensin että kävisin tutkimassa Fidan valikoiman mutta sitten ajattelin, että koska mielessäni on aika selkeä kuvaa mitä haluan, ajan suoraan kauppaan ja haen takin ilman kuukausien kiertelyä kirppareilla.

Niinkuin voi arvata, kun jotain lähtee etsimään se tietty mielessä, ei sellaista varmasti löydä. Enkä nyt kuitenkaan mitä ihmeellistä ole hakemassa, ihan klassista trenssiä vyöllä sinisenä tai beigenä. Materiaalivaatimuksena hyvä laatu, ei kiiltävää pintaa. Käytän todella vähän nettikauppojen palveluja mutta nyt saattaa olla se kohta, että sopivan takin löytyessä, tilaan siltä istumalta.
 


----------------------------------------------
rotsi / Freaky Nation
mekko / Stockmann / kirppis
hattu / Holmström Second Hand
nilkkurit / Andiamo 
korvikset / Glitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti