torstai 2. huhtikuuta 2015

Vielä vähän lyhemmät hiuksetKävin jättämässä kampaajalle taas hiuksiani muutaman sentin lisää. Kampaus tuntuu tosi minulta, viihdyn lyhyissä hiuksissa monin kerroin paremmin kuin pitkissä. Lisäksi pesunjälkeinen hiusten kuivamisaika on pienentynyt kolmesta tunnista tuntiin. Nyt voi helposti jättää hiustenpesu aamuun eikä hiustenpesun ajoitusta tarvitse muutenkaan niin miettiä. Vielä olisi varaa ottaa senttejä pois mutta arvelen, että sitten liikutaan jo mukavuusalueen rajoilla. Katsotaan kuuden viikon päästä, vieläkö malli lyhenee.Ou jee, olen muarin aallonharjalla leveine lahkeineni. Farkut ovat olleet kaapissani ties kuinka kauan. Olen tainnut käyttää näitä yhden kerran joskus viime keväänä. Housut ovat jääneet käyttämättä, koska niiden lahkeet olivat senttejä liian lyhyet. Vihdoin sain aikaiseksi avattua lahkeet ja senttejä tuli heti kuutisen lisää. Nyt nämä menee jo matalan kengän kanssa. Korollisten kenkien pariksi lahkeet tarvitsisivat vielä pari senttiä lisää. Onneksi en ole luopunut farkuista lyhyen lahkeen takia sillä nämä ovat ehdottomasti mukavimmat farkut mitä kaapistani löytyy.Kolme arkipäivää siihen meni, että vihdoin pystyn hellittämään ja fiilikset kääntyy lomamoodiin. Ihanat pääsiäisvieraamme saapuvat kohta. Pääsen kokkaamaan. Tykkään valtavasti ruuanlaitosta, kun sitä saa tehdä rauhassa ja suurelle porukalle. Tänään aion keittää ison kattilallisen lohisoppaa. Vuosien jälkeen ajattelin kokeilla tehdä taas pääsiäispashaakin.

Jos vielä keittäisi kupillisen kahvia ja sitten ulkoilemaan koirien kanssa ilman viime päivien minuuttiaikataulua


----------------------------------------------------
farkut ja jakku / kirppis
paita / Tuirelta
sormus / Kalevala Koru

2 kommenttia:

  1. Tuo lyhyt malli kyllä sopii sinulle ja kasvonpiirteisiisi loistavasti! Ja iso peukku leveälahkeisille farkuille (ja koko muullekin asulle)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viihdyn uusissa hiuksissani todella hyvin. Mäkin tykkään paljon tästä asusta ja erityisesti noista farkuista.

      Poista