keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Olen lomalla
Olen viettänyt tämän viikon pääsiäislomaa. Sanan loma varsinaista merkitystä kyllä vielä haetaan. Olen hoitanut juoksevia asioita, pyykännyt, tehnyt ruokaostoksia, kuskannut lapsia sinne ja tänne, vienyt koiria lenkille minuuttiaikataululla, hakenut takkapuita ja lämmittänyt takkaa. Ei ole oikein lomalta tuntunut. Syyttää saan kyllä ihan itseänikin, sillä osasyy kireälle aikataululle ja päättömälle juoksemiselle on ollut itse itselleni laatimassa päiväjärjestyksessä.

Eilen jo kuitenkin vähän helpotti, kun kävimme ystäväni luona kahvilla. Kolme tuntia meni leppoisissa merkeissä kuulumisia vaihtaen ja omat sekä ystäväni lapset viihtyivät keskenään leikkien. Tänään aion sulkea puhelimen puoleksitoista tunniksi ja olla koko sen ajan tavoittamattomissa, vedän peiton korviin kosmetologilla ja nautin hemmottelukasvohoidosta. Huomenna meille tulee pääsiäisvieraita. Sanoisin, että kyllä tämä pikkuhiljaa alkaa lomalta tuntua ja onneksi vielä on monta lomapäivää jäljellä.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti ehdit relatakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Relausvaihdekin löytyi. Nyt olen puuhaillut vain kaikkea kivaa =)

   Poista
 2. Hyvä idea tuo puhelimen sulkeminen! Taidanpa kokeilla samaa nyt tiistaina alkavana lomallani ;-) ainakin muutaman tunnin.

  VastaaPoista