tiistai 21. huhtikuuta 2015

Nanson Puisto-takkiEn ole kauheasti lämmenyt bomber-takeille tai oikeastaan olen mieltänyt ne puettavaksi vain housujen kanssa. Koska viihdyn nykyään enemmän hameissa ja mekoissa, en ole bomberia sitten edes nähnytkään omaan käyttööni sopivaksi.

Kirpparilla tuli joskus jo viime syksynä vastaan Paola Suhosen Nansolle vuosia sitten suunnittelema Puisto-kuosinen takki. En ihan hirveästi välitä kirkkaista väreistä vaatteissa, vaikka värikkyydestä muuten tykkäänkin. Takin kirkas vihreä ja valkoinen vetivät kuitenkin maagisesti puoleensa. Vetivät niin paljon puoleensa, että vaikka takin mallikin tuntui vieraalta, ostin sen silti mukaani.

Pitkään olen vain ihaillut takkia naulakossa mutta en ole saanut otettua sitä käyttöön, koska en ole keksinyt minkä kanssa sen pukisin. Sitten tuli kevät ja tarvitsin keveän mutta lämpimän takin farkkuhameeni pariksi. Voisiko bomberia sittenkin käyttää hameen kanssa. Päivän mittaan takki tuntui hetki hetkeltä enemmän omalta ja nyt olenkin käyttänyt sitä jo useamman päivän ajan. Viimeksi puin sen mustan neulemekkoni pariksi.
Samaa tahtia kun päivä pitenee, myöhenee minun nukkumaanmenoaikani illalla. Ei vain malta. Energiavaratkin ovat ihan eri luokkaa kuin sysipimeällä talvella. Pää pursuaa ideoita pihapiiriin ja puutarhaan, vaatteiden tuunausjuttujakin olisi mielessä. Vaikka illat venyy, ei kello viiden herääminen tunnu silti mitenkään normaalia hankalammalta. Tykkään aamuisista koirien pissatuslenkeistä pitkin hiljaista metsätietä. Ja etenkin nyt kun ei tarvitse enää taskulamppua, on ihana heti herättyään heittää ulkoiluvaatteet yöpaidan päälle ja lähteä koirien kanssa ulos. Linnuillakin tuntuu olevan ihan valtavasti asiaa aamun ensimmäisinä tunteina.Translation: I found a Nanso's Puisto-jacket from a second hand store. I like the colours of it and the good quality of materials.


----------------------------------------------------------------
dress / Jumperfabriken / Campadre
jacket / Nanso / second hand
brogue shoes / Aaltonen / second hand
silk scarf / from Karin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti