maanantai 13. huhtikuuta 2015

My business style


Tyylini on omasta mielestäni aina vähän homssuinen. Toisin päin ilmaistuna, en ole ikinä erityisen sliipattu tai skarppi. Miellän sen johtuvan siitä, että käytän kirpparivaatteita. Nehän ovat kuitenkin aika usein jo sen näköisiä, että käytetty on. Lisäksi pukeutumiseni hörsöilee aika usein ei niin businesslike suuntaan, enemmän pehmeitä muotoja ja kuoseja lisänä vintage- tai hippihenkeä. Koen suurimmassa määrin tyylini pukeutua omakseni ja useimmiten tunnen vaatteissani oloni myös vakuuttavaksi.

Perjantaina minulla oli asiakastapaaminen, josta etukäteen ajattelin, että minun on oltava erityisen vakuuttava ja osoitettava ammatillista varmuutta. Pohtiessani edellisenä iltana vaatekertaa tulevaan tapaamiseen, minua ei yhtäkkiä huvittanutkaan pukea tapaamiseen kukkamekkoa, hassuja kuoseja ja värikästä jakkua. Halusin pukea jotain, missä tunne oloni itsevarmaksi. Se jokin olikin sitten farkut, paitapusero ja ehdottomasti korkeat korot. En omista jakkupukua enkä sellaista ole aikeissa hankkia, koska se olisi jo vähän liioittelua alalla, jolla työskentelen. Mutta näköjään tarvitsen kaappiini muutaman parin siistejä farkkuja ja jokusen paitapuseron näitä hetkiä varten.


-------------------------------------------------------
blanket coat / H&M
paitapusero / Esprit
farkut / Lindex
nilkkurit / Vagbond / tori.fi
laukku / Holmström Second Hand
 

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen homssuinen, vähintään tukka pörröttää jos ei muuta :)
  Täysin skarpissa asussa en ollenkaan tunne oloani kotoisaksi, täytyy olla riittävästi boheemia henkeä ja liehuvia materiaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintään pitää heittää jotkut värikäät korvikset korviin, jos meinaa olla liian suorat linjat asussa. =)

   Poista
 2. Oi kun kiva pusero. Muutenkin kiva kokonaisuus. Skarppia vältän vapaalla, töissä tulee pidettyä ajoittain enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero on ollut suosikkini jo pitkään. Nyt harmikseni olen huomannut, että se on alkanut kellastua. Pitää ehkä koittaa jotain varovaista valkaisupesua myös 60-asteen pesua voisi kokeilla sitten viimeisenä keinona.

   Poista