keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Levottomia päiviä

Olen potenut viime päivinä ihan mahdotonta levottomuutta. Olisi valtavasti kaikenlaisia ideoita, joita haluaisin toteuttaa. Sitten kun tulee se rauhallinen hetki, että voisin ruveta ideoitani työstämään, en pystykään keskittymään vaan pyörin vain ympyrää saamatta mitään aikaan.


Minun tekee myös ihan mahdottomasti mieli koko ajan lähteä juoksemaan, juoksulenkille. Tänäänkin, kun olin menossa autolla työtapaamiseen, juolahti liikennevaloissa mieleeni, että kunpa jaloissani olisi lenkkarit ja voisinkin tapaamisen sijaan lähteä juoksemaan.


En myöskään saa iltaisin unta rauhattomuuteni takia. Yöunet ovat jääneet kuuteen tuntiin tai alle viime aikoina. Ei ole ihmeellistä, että käyn vielä yhden aikaan juomassa lasin vettä, kun jälleen kerran olen todennut, ettei uni vain tule.


Uskoisin, että tämä on jotain joka liittyy kevääseen ja lisääntyneeseen valon määrään. Vaikka mieleni on levoton ja ylienerginen eikä uni meinaa tulla niin jaksan päivät silti ihan normaalisti.

Jos tähän kokeilisi niitä perinteisiä keinoja kuten vähemmän kahvia ja sen jälkeen ripustaa pimennysverhot makuuhuoneen ikkunaan. Myös se voisi auttaa, että tarttuu toimeen sen sijaan, että päämäärättömästi haahuilee. Piirtää kaavat hameeseen, leikkaa kankaan ja ompelee valmista. Saa aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti