lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kapeassa hameessa

Sen kun tietäisi, miksi olen järjestelmällisesti kieltänyt itseltäni kapean hamemallin. Olen ihastellut mallia muilla mutta kokenut vieraaksi sellaisen käyttämisen itse. Nyt on heitetty romukoppaan sekin vierauden tunne, tämähän oli ihan huippumukava.Lyhyen ajan sisällä vaatetangoltani on ottanut tilaa kaksi kapeaa farkkuhametta. Oikeastaan siinä kävi niin, että etsin kauan kirppareilta farkkuhametta, joka olisi malliltaan, pituudeltaan ja väriltään juuri se mieleiseni, sellaista kuitenkaan löytämättä. Aikansa, kun on jotain etsinyt sitä luovuttaa. Ostin lopulta kaupasta ominaisuuksiltaan lähes etsimäni kaltaisen, tämän kuvissa näkyvän. Oikein tyytyväinen olen ollutkin hameeseen.

Mutta muutama viikko sen jälkeen, kun olin hameen ostanut, tuli kirpparilla vastaan se täydellinen Stockerin (ysäri) 100% denimiä oleva syvän tummadenimsininen farkkuhame. Olin kahden vaiheilla, ostanko kaappiini toisen hyvin samanlaisen hameen ja riittääkö molemmille käyttökertoja. Kirpparihame maksoi kuitenkin vain muutaman euron ja oli enemmän sitä mitä olen etsinyt, joten päätin kotiuttaa senkin.

Voisin kertoa toisenkin tarinan siitä, kun jotain (biker-rotsi) etsii vuosia. Luovuttaa. Ostaa korvaavan. Ja parin kuukauden päästä tulee vastaan se mitä oli alunperin etsinyt. Onko tuttua?

Olen nikkaroinut tänään koko päivän meille uutta huonekalua, joka liittyy kenkiin. Siitä lisää myöhemmin.Translation: First time wearing pencil skirt and loving it.


-------------------------------------------------------------------
oversize coat / Marimekko / second hand
shirt / Esprit 
pencil skirt / KappAhl Hampton Republic
brogue shoes / O.I.S. / huuto.net

2 kommenttia:

  1. Farkun ja punaisen villi yhdistelmä piristää aina. Kapeat hameet ovat ihan näppäriä kun löytää oman tuntuisen mallin eri versioitten joukosta. Niin ne mieltymykset voi muuttua todellakin, olen huomannut usein saman. Muutoksia ja piristäviä uusia käänteitä asujen suhteen. Vielä reilu kymmenen vuotta sitten esimerkiksi en pitänyt hametta tai mekkoa kuin kerran tai pari vuodessa, aina vaan housut. Rajat ja päähän pinttymät on tehty rikottaviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se minullakin oli joskus, että hameet ja mekot kuuluivat vain juhliin. Sitten kun alkoi enemmän käyttämään niitä arjessakin, lähipiiri reagoi kysymälle, että mihin sä oot menos, kun olet pukeutunut noin hienosti. =)

      Poista