maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vaatekaappi tasapainossa - elämä tasapainossa

Olen viime viikkoina ostanut ihmeellisen vähän vaatteita kirppareilta tai yleensä mistään. Kun oikein yritän miettiä niin olen tainnut tehdä tämän vuoden puolella vain muutaman second hand oston sekä yhdet farkut ja neuletakin oikeasta kaupasta ja nekin alesta. Jos asiaa vertaa siihen, että olen joskus kantanut kirppareilta vaatetta viikottain niin nyt on ollut todella hiljaista sillä rintamalla.

Toisaalta en ole kertaakaan istunut vaatekaappini edessä hokien "mulla ei oo mitään päälle pantavaa". Olisinko saanut vihdoin vaatekaappini jonkinlaiseen tasapainoon sen suhteen, että sieltä löytyy jokaiseen tilaisuuteen ja mielentilaan jotain. Ehkä olen myös oppinut kekseliäämmin yhdistelemään vaatekappaleita. Esimerkiksi tämä neuletakki. Tykkään siitä valtavasti mutta lyhyillä hihoilla se on talvella kylmä ja koska materiaali on villaa niin se on kesällä kuuma. Kauan meni mutta vihdoin keksin, että voinhan talviaikaan pukea sen pitkähihaisen paidan päälle. Oikeastaan tämä oli aivan loistava idea autolla työmatkansa suorittavalle toimistotyöläiselle. Lämmittää mukavasti olematta kuuma.

Saattaa olla, että olen myös tullut kriittisemmäksi kirppareilla ja second hand-liikkeissä kulkiessani. Ostan harkitsevammin ja sovitan ne halvimmatkin euron löydöt ennen kassalle siirtymistä. Kun on paremmin käsitys omasta tyylistään, tulee tehtyä hutiostoksiakin vähemmän.

Kaiken edellä mainitsemani päälle voisi lisätä ehkä tärkeimpänä, että olen vihdoin rohkaistunut olemaan oma itseni. Kun poistun kotoa, en peiliin vilkaistessani enää mieti, mitä minusta ajatellaan vaan että keksinpä taas kivan asukokonaisuuden.

 Kivaa viikkoa!

 <3<3<3

En muuten osaa kategorioida tyyliäni. Olisiko se jotain hippi-60-70-lukua-nykyajan mukavuuksilla?-------------------------------------------------------------------
pikkurillin sormus / äitin hopeapajalta
takki, paita, neuletakki ja nimettömän sormus / kirppis
sortsit ja pipo / Holmström Second Hand
huivi / Vila
saappaat / Caprice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti