maanantai 30. maaliskuuta 2015

Uusi bikertakki


Olen parissa viikossa myynyt paikallisella facekirpparilla jo neljä vaatetta. Ihan hyvin. Ongelmallista kaikessa kirppismyynnissä on, että samalla kun laittaa ilmoituksen nettiin tai vie tavaraa kirppispöydälle myyntiin, tulee vilkuiltua naapureiden pöytiin. Myin tänään facessa kaksi farkkutakkia ja hups, ostin yhden nahkarotsin.

Olen pitkään haaveillut paksusta bikertakista, joka menisi kylmemmilläkin keleillä. Tänään sellaisen löysin facekirpparilta. Sovimme myyjän kanssa, että sovitan takin ja sitten katsotaan hinta. Rotsi oli aikansa palvellut ja nahka reilustikin kulunut mutta tällaisissa takeissa se mielestäni vain antaa takille lisää luonnetta. Takki istui mukavasti ja hinnaksi sovittiin pari kymppiä. Hyvät kaupat. Paitsi, että kotona sovitin takkia uudestaan ja sellainen pikkuvika siinä oli, että takki on vyötärönympärykseltä sentin pari liian pieni ja vetskari ei mene kiinni. En sitten tullut kokeilleeksi, miten takki istuu vetskari kiinni. Harmittaa, mutta ei onneksi ihan hirveästi, kun en mahdottomia takista maksanut. 50 euron kämmi harmittaisi jo huomattavasti enemmän.

Nyt minulla on siis kulutettu bikertakki ajatuksella talvikäyttöön paitsi ettei vetoketjua saa kiinni...

Saa nauraa.


2 kommenttia:

 1. Mulla on yksi samanlainen nahkarotsiostos :) Käytän sitä sitten kylmemmillä ilmoilla niin, että päällä on vielä reilun kokoinen karvaliivi joka mahtuu kiinni. Onneksi munkaan ostos ei ollut hinnalla pilattu.

  Hyvältä tuo kyllä muuten näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuttuva sentti löytyi takin helmasta, kun vyö oli kiepahtanut solmuun. Vein takin pesulaan ja korjaan sen pikkuviat. Ehtii vielä käyttöön ennen kesää.

   Poista