torstai 5. maaliskuuta 2015

Mekkokaappi 1 vuotta

Blogini täytti helmikuun lopulla 1-vuotta. En ole juurikaan palannut menneisiin blogiteksteihini ellen sitten ole linkittänyt uusiin teksteihin jotain vanhaa juttua. Nyt kävin oikein ajatuksen kanssa lueskelemassa ja katsomassa kuvia. 

Homma alkoi jutulla Lasagnea yhdeksälle. Meille oli tulossa hiihtolomaviikon vieraita ja keksin valmistaa ison satsin lasagnea, jolla päästäisiin ruokahuollossa alkuun. Blogini kuvat olivat alkuun ihan pikkuisia, kun en vielä ollut keksinyt, miten ne saa suuremmiksi.Yllätyin positiivisesti, kun katselin ensimmäisiä asukuviani. Odotin niiden olevan jotenkin huonoja mutta kyllähän noita kehtaa katsoa. Aloittelijan otteethan niissä näkyy mutta niinhän sen kuuluukin olla. Poseerata en osannut yhtään. Seisoin niinkuin rautakangen nielleenä, enkä yhtään keksinyt mihin laittaisin käteni. Sen verran jännitin kuvien ottamista, että unohdin kuvata asun ilman takkia. Olinhan kuitenkin varautunut asiaan valitsemalla huolella neuleen ja korut.Vappuna rohkaistuin näyttämään kasvoni. Tuntui jotenkin hölmöltä toivottaa vappupallot käsissä hauskaa vappua sydän kasvojen päällä. Outo tuo pitkä tukka, tuntuu että minulla olisi aina ollut näin lyhyet hiukset kuin nyt.

 
Kesäkuulla Seinäjoella aukesi Holmström Second Hand, joka myy second hand vaatteita ja asusteita. Holmström on minusta tässä kuukausien aikana kasvanut vaateliikettä suuremmaksi järjestämällä tapahtumia ja kannattamalla ja edistämällä paikallisten yhdistysten sekä yritysten toimintaa. Voidaan mielestäni jo puhua konseptista. Hyvä Anne Maria! Aika monta mahtavaa löytöä olen tehnyt liikkeestä. Mukavaa on myös vaan istuskella jakkaralla, kaffeekuppi kädessä ja rupatella mukavia. Holmströmin menneitä ja tulevia tapahtumia pääset seuraamaan täältä.


Aina välillä innostun kuvailemaan asuja ihan tosissaan ajan ja ajatuksen kanssa kuten tekstissä Kiepautuskampaus ja blogisukat. Alla oleva kuva on mielestäni asukuvieni parhaimmistoa ellei paras. Kuvaan asuni yleensä fiilispohjalta, tunnelma syntyy siinä samassa paikassa ja ajassa, missä lyön kamerani jalustan nokkaan.


Jossain syksyn paikkeilla opin ymmärtämään pikseleistä ja muokkaamaan blogiini sopivan kuvakoon. Se miltä blogini näyttää nyt, olen oppinut itsekseni opiskelemalla. Parhaat neuvot teknisissä kysymyksissä olen löytänyt Pink Bubble-blogista. Tuolta taitaa löytyä vastaus ihan kaikkeen, kun rakentaa blogin Bloggeriin. Suosittelen.


Tässä olen nyt vuotta myöhemmin. 

Pienin askelin mennään, en tiedä minne tai sitten ei minnekään. Tätä on kiva tehdä. Google Analytics kertoo, että olen saanut pienen lukijakunnankin. On mukavaa, kun käytte blogiani lukemassa. Enpä taitaisi tätä hommaa enää tehdä, jos ihan itselleen olisi pitänyt kirjoittaa.

Oikein mukavia kevätpäiviä teille kaikille!

8 kommenttia: