perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kevättakillinen ruutuja


En sitten malttanut odottaa enempää vaan otin ensimmäisen kevättakkini käyttöön. Takki kuuluu sarjaan kirpparin helmi. Siinä on kaikki kohdillaan: materiaali, väri, napit, malli ja lisäekstrana taskuissa vetskarit (paitsi vetskarit ei auta, jos ne on auki niinkuin silloin kerran).
Pukeutumiseni on ollut viime aikoina laiskanpuoleista. Olen mennyt helpolla, tyyliin sillä mitä puolipitovaatekasassa nyt vain ollut tarjolla. Päälle olen vain lisännyt jonkun mielenkiintoisen korun tai huivin, tällä kertaa Jatulin neonkeltaisena hohtavat korvikset. Tummansiniset farkkuni alkavat olla juurtuneet ylleni. Tämän käyttökauden jälkeen ne saavatkin jäädä hetkeksi lepäämään housupinon alimmaiseksi.

Minulta löytyy kaapista 70-luvun henkeen, nyt viimeisen päälle trendikkäät leveälahkeiset farkut. Ehkä kaivan ne esille seuraavaksi. Olen viime käyttökerran jälkeen avannut lahkeensuut ja sain sieltä muutaman tarvittavan sentin lisää pituuteen, nyt passaavat korollisenkin kengän kanssa. Samalla kun sain lahkeisiin lisää pituutta, housut saavat varmasti myös enemmän käyttökertoja.
----------------------------------------------------------
takki ja farkut / kirpparilta
huivi / Vila
kengät / Vagabond
korvikset / Jatuli
 

2 kommenttia: