keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tehdään arkiuniformusta mielenkiintoisempi


Olen huomannut, että valikoidessani itselleni päivän vaatekerran, siinä täytyy aina olla joku juju. Jos vaatekokonaisuus on kovin väritön ja ilmeetön, en pysty poistumaan kotoa ilman, että lisään siihen jotain. Tällä kertaa valikoin asua piristämään keltaiset korvikset, kapean kiepautetun vyön, käärityt lahkeet ja pinkkiset sukat.

collegetakki R-collectionin Outlet-löytö tältä keväältäEipä noita pinkkisiä sukkia kukaan näe mutta kun itse tiedän niiden olemassaolon, saan siitä virkeyttä päivään.


------------------------------------------------


Tämä kuvasarja on muutaman viikon takaa. Tuolloin oli vielä kovinkin lumiset maisemat. Nyt lunta ei enää ole kuin ojissa ja metsänvarjostamilla alueilla. Vaikka kevät tänä vuonna tuntuikin tulevan erityisen aikaisin ja lumileikit jäivät kovin lyhyiksi niin pakko myöntää, etten tuota kylmää valkoista hyhmää kaipaa sitten yhtään. Varmasti jos viime päivät olisivat olleet kylmiä, tuulisia ja vesisateisia niin sitten olisin ehkä kuitenkin valinnut lunta ja pakkasta. Ei se pitkä ja kurainen kevätkään olisi houkutellut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti