tiistai 24. helmikuuta 2015

Reppu - kätevä käsilaukun korvaaja

Miten se onkin, kun valo lisääntyy ja päivä pitenee niin tekisi mieli vaihtaa karvakengät ja talvipalttoot kevyempiin. Olin jo aikeissa eilen aamulla kaivaa herrainkengät esiin mutta järki onneksi voitti ja puin kiltisti talvisaappaat. Voi hyvänen aika kun olikin kylmä palatessani töistä kotiin iltapäivällä. Tuuli puhalsi suoraan luihin ja ytimiin, ei kerta kaikkiaan pystynyt heilumaan kameran kanssa ulkona kovin pitkään. Saati ottamaan lapasia käsistä tarkistaakseen kuvauksen tulosta. Pitää nyt vain muistuttaa itseään, että vaikka ilma olisi plussalla ja nurmi paikoin vihertää niin maa on kuitenkin roudassa ja huokuu kylmää vielä pitkään. Vielä pitää vähän aikaa jaksaa pitäytyä talvitamineissa.

Kun lapset oli pieniä, kädet oli aina täynnä kannettavaa: turvakaukalo, hoitokassi, käsilaukku, ostoskassit ja ehkä vielä sille kolmannelle kädelle yksi lapsi. Nyt kun lapset ovat jo isompia ja kantavat jo itsensä ja oman osansa tavaroista, huomaan silti käsieni helposti täyttyvän erilaisista kannettavista. Nyt ne on läppärilaukku, käsilaukku, kamerajalusta, eväskassi, ostoskassit ja ehkä vielä autonpenkiltä kahmaistu epämääräinen kasa hanskoja, pipo ja jotain pikkutavaraa. Tavaran määrä ei siis ole vähentynyt se on vain muuttunut. Kaivoin lapsien leikeistä reppuni toimittamaan käsilaukun virkaa. Reppu on kaltaiselleni nyssyköiden ja pussukoiden kantajalle oiva vaihtoehto, saa edes yhden käsivarren puolikkaan vapautettua.

Voisihan sen autonkin tietysti tyhjätä viemällä tavaraa vähän kerralla sisään mutta minun luonnolleni se ei käy. Kaikki pitää saada kerralla ja taiteilla se kaikki tavaramäärä käsissä vielä jostain autonavain ja napsauttaa ovet lukkoon. Yleensä se autonavain on jo mennyt hukkaan tässä vaiheessa ja mietit vieläkö sille 15 kiloa kantavalle kädelle voisi laittaa viisi litraa maitoa, että saat toisen käden vapaaksi, että voit kaivaa jostain se hukkuneen avaimen.


---------------------------
takki / Sisters Point / kirppis
pipo ja sortsit / Holmström Second Hand
saappaat / Caprice
reppu / R-collection / kirppis

4 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus sinulla. Kyllä vielä pitää ne talvikengät jalassa kulkea vaikka mieli tekisi kyllä jo kevyempiin vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En tiedä johtuiko se tuosta repusta vai mistä, mutta tunsin oloni yhtäkkiä parikymppiseksi ellen jopa 16-vuotiaaksi. Asu teki olon keveäksi.

   Juu ei auta vielä kesäkenkiin vaihtaa mutta haaveilla jo voi vaikka jostain uudesta parista. =)

   Poista
 2. Meilläpäin ei ruohosta vielä näy vilaustakaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän nurkilla Pohjanmaata alkaa olla lumet sulaneet. Olisi ehkä kuitenkin kiva, jos lunta ja pakkasta olisi vielä ollut. Keväästä tulee pitkä ja kurainen, kun on lapsia ja koiria. =)

   Poista