perjantai 6. helmikuuta 2015

Neule minun mieleeniTämä neulepaita taitaa olla ainoa vaate kaapissani, joka on väriltään pinkkinen tai persikkainen. Siinä kaksi väriä, joita välttelen kuin ruttoa. Olen ollut sitä mieltä, ettei nämä kaksi väriä ja niiden ajatusmaailma nyt vaan sovi itselleni. Sitten vastaan tuli tämä neule ja kun olin nähnyt sen hauskan leikkauksen selkäpuolella, ei värillä yhtäkkiä ollut enää mitään väliä. Mielessäni vain vilisti ne kaikki vaihtoehdot, kuinka voin neuletta käyttää. Ja kyllähän tuo persikkainen värikin näyttää ihan hyvin minulle käyvän.Tips, tips tips, auringonpaisteessa sulava lumi tiputtaa pisaroita ikkunapellille. Ihan selvä kevät. Haaveilen kermavaahdolla ja vadelmahillolla täytetyistä laskiaispullista ja vadelmanpunaisista tulppaaneista. Ihastelen kuin varkain lisääntynyttä päivän pituutta.

Viikonloppuna aion vetää ensi kertaa tänä talvena jalkaani hiihtomonot ja lähteä sivakoimaan pitkin peltoja ihan siitä ikkunamme alta lähtevältä ladulta. Tykkään hiihtää ihan yksiksein perinteistä murtsikkaa ja ehdottomasti siinä kotoisilla pelloilla, välillä pysähdellen maisemia ja lintuja katsellen. Mitä kauniimpi talvisää, sen mukavampaa. Pururadoista en piittaa, siellä hiihdetään liian lujaa, jään vain jalkoihin kun ne vanhimmatkin hiihtäjämummat ja -paapat viilettävät ohitseni.

Kävin muuten kampaajalla, nyt todellakin on uutta hiuksissa. Siitä lisää ensi kerralla ellei sitten sitä ennen pilkahdus instagramissa.


--------------------------------------
neule / Sand / kirppis
paita / Vero Moda / kirppis
farkut / Kuyichi / Seele
kengät / Emma
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vähän olin itse yllättynyt, että näinkin hyvin. Persikkainen on ihan ehdottomasti väri, jota olen aina vältellyt. Se on se kirppispukeutuminen, joka kannustaa ja rohkaisee kokeilemaan uusia juttuja. Ei rahallisesti putoa korkealta, jos joku juttu ei natsaakaan.

      Poista