sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Miten saat nopeiten palautettua oman luonnollisen hiusvärisi?

No tietenkin napsaisemalla vanhat värjätyt osat reilusti pois. Kyllähän se kampaaja varmisteli, että oletko nyt ihan varma. Oikeastaan olin ajatellu vielä lyhempää sellaista krista-kosos-tukkaa mutta kampaaja ehdotti, että lyhennetään pikkuhiljaa niin saan iloita eri tyyleistä mitä välivaiheissa syntyy. Eikä tämä lyhyt tyyli ole minulle mitenkään uusi, yhtä lyhyet ja lyhemmätkin hiukset minulla oli seitsemisen vuotta sitten. Silloin viimeksi, kun leikkasin lyhyeksi, minulla taisi olla myös vihreä raita etuhiuksissa ja välillä se raita oli punainen. Kuinka jaksoinkin pitää yllä silloin tehostevärejä.


Viikonloppu meni. Mä mihinkään hiihtämään päässy tänä viikonloppuna. Mutta laskiaispullia leivoimme lasten kanssa. Blogilla on selvästi minuun ja tekemisiini kannustava vaikutus. Kun kirjoitan blogiini aikovani jotain, sen usein toteutan. Tekeminen ei silti tunnu pakolta, enkä yleensä tee tekemisistäni tänne mitään raporttia. Mutta tuleepa tehtyä. Tunnistaako joku kanssabloggaaja itsestään saman?

Tänään olen taas raivannut ja siivonnut sisätiloissa. Kevätaurinko on ihanaa mutta voi vitsi, kun se tuo kaiken pölyn ja koirankuolat esiin seinissä ja eteisen peilikaapissa. No seinien pesun jätin vielä odottamaan mutta turhaa ja rikkinäistä roinaa olen kantanut roskikseen. Keittiön kaapista siivosin isolla kädellä kierrätykseen lasipurkkeja. Miten ne kaikki lasipurkit pitääkin säästää vaikka ei sitä säilömistä nyt ihan mahdottomia syksyllä tee. Kierrätykseen lähti myös iso pino muoti- ja sisustuslehtiä. Siinä kans toinen asia, miksi säästän vaikka todella, todella harvoin vanhoihin lehtiin palaan.

Tulevasta viikosta tulee kiireinen mutta sen jaksaa, kun vatsa on täynnä pullaa.

Hyvää alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää - lyhyt malli on oiken raikas kevättukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jännä nähdä, vaikuttaako lyhyt tukka pukeutumistyyliini.

   Poista
 2. Pirteä hiustyyli, sopii hyvin sinulle. Kivan sävyinen on myös oma hiusvärisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että paras väri hiuksiini on se ihan omani, niillä omilla harmailla vivahteilla.

   Poista
 3. Kiva frisyyri :)
  Kunpa uskaltaisi vähän repäistä! En ole käynyt yli vuoteen parturissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkani on ollut joskus tämän samanpituinen niin repäisy ei tuntunut ihan niin suurelta. Oikeastaan ennemmin paluulta vanhaan. Rohkeasti vain repäisemään. =)

   Poista