maanantai 12. tammikuuta 2015

Tyvikohotusta kuivashampoollaOstin viime viikolla ensimmäisen kuivashampooni, Herbinan tuuheuttavan kuivashampoon. Tuotteen valinnassa käytin niinkin radikaaleja valintaperustetta kuin että mitä päivittäisruokakaupassani nyt vain on tarjolla. Ja olihan siellä kahta erilaista. Valitsin Herbinan, koska toisen merkin tuotepakkaus oli matkakokoa. Herbinan pakkaus oli myös visuaalisesti kauniimpi. Perusteita siis kerrakseen.

Hiukseni eivät rasvoitu kovin helposti ja pesuväli hiuksillani on kolmisen päivää. Hiukseni ovat myös kuohkeat ja pörröiset. Niin siis miksi edes tarvitsen kuivashampoota?

No siksi, koska hiusta on niin paljon ja sen kuivaminen kestää ja kestää ja kestää. En ole tottunut käyttämään fööniä vaan annan hiusten kuivaa ajan kanssa. Syystä että hiusten kuivaminen kestää niin pitkään, joudun suunnittelemaan aikatauluihini ja talvipakkasolosuhteisiin sopivan pesuajan. Jos pesen hiukset illalla, täytyy se tapahtua tarpeeksi ajoissa alkuillasta, koska märät hiukset + luonnontaipuisa ja itsepäinen hiuslaatu + tyyny = katastrofaalinen peikkotukka aamulla. Aamuisin taas pitää tutkia, miltä pakkaslukemat näyttää ja onko kalenterissa jotain työjuttuja sovittuna aamuksi.

Kolme päivää vanha tukka, vielä mahdollista selvitä neljäs. Sitten testaamaan. Ravista purkkia, suihkuta 20 cm etäisyydeltä, anna vaikuttaa hetken. Tuotteen tuoksu oli kohtuullisen voimakkaan kemikaalimaisen omenainen ja minä jossain määrin tuoksuille herkkä. Pitämällä kylppärin oven auki ja tuuletuksen kunnossa, selvisin suihkuttelusta suurempia aivastelematta. Hiusten harjaus ja kyllä, aine toimii. Hiusten tyvi kohosi ja pystyin helposti lähtemään töihin vanhalla tukalla.

En povaa tuotteelle mitään suurta kulutusta mutta on kätevää, että kuivashampoo löytyy hätävarana kylppärin kaapista. Ja vaikka ainetta ei käyttäisi itse sille suunnattuun "pesu"tarkoitukseen, sitä voi käyttää lettien ja nutturoiden tukiaineena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti