perjantai 23. tammikuuta 2015

Telemark-fiiliksiä

Kävelin Indiskan sovituskoppiin kädessäni kaksi neuletakki, sininen ja harmaasävyinen. Olisi ollut niin helppo valita se turvallinen harmaa. Onneksi olin rohkealla tuulella ja nappasin mukaani tämän sinisen. Sininen on minun lempiväri, on aina ollut. Asusta tulee jostain syystä mieleen perinteiset norjalaiset telemark-laskijat. Muistelisin joskus olleen aika pop pukeutua laskettelurinteeseen norjalaiseen villaneuleeseen ja pitkään kirjailtuun hameeseen. Eikös lajin nimi ollut telemark? Valaiskaa jos muistatte paremmin.
Huh, mikä viikko takana. Tämä perjantai on niin odotettu. Nyt tarvitaan vain nollausta ja kaikkea kivaa tekemistä viikonlopuksi. Aloitin viikonlopun vieton ottamalla asukuvat. Kamera ja jalusta ovat kulkeneet mukanani koko viikon mutta en ole saanut otettua yksiäkään kuvia. Ulkona on vain yksinkertaisesti ollut liian kylmä ja kotiin päästyä sitä on vain halunnut heti vaihtaa kotoisat collarihousut ja hellivän, lämpimän ja pehmeän villapaidan. Tänään tuli vihdoin muutos siihen asiaan ja napsin pari kuvaa heti kotiin tultuani. Samalla tuntui, että asukuvaus toimii minulla hyvin tuohon pään nollaukseen.

Aion vielä tänä iltana käydä ottamassa hien pintaan ja mennä pelaamaan lentistä. Ei kyllä oikeastaan yhtään huvittaisi mutta olen tehnyt itseni kanssa päätöksen, että lentiksestä ei enää luisteta. Tekisi mieli vedota siihen, että on ollut pitkä viikko tai että treeniaika on niin myöhään mutta kun muistaa hierojan sanat hartiajumeistani, niin kummasti taas huvittaa vetää pelikengät jalkaan.

Huomatkaa olen lakannut kynnet. Se on harvinaista se. Lakkaan sormieni kynnet ehkä viisi kertaa vuodessa. Tässä se ensimmäinen kerta. Olen tykästynyt Lumenen Gel Effect-lakkoihin. Sopivat hyvin minunlaiselleni vähemmänkin harjoittuneelle, koska levittyvät kauniiisti ja yksikin kerros riittää.

Rentouttavaa viikonloppua! Ladataan akkuja!


-----------------------------------------
hame / Marks&Spencer
toppi / Holmström Second Hand
neuletakki / Indiska
saappaat / Caprice
kynsilakka / Lumene Gel Effect / sävy Hedelmätarha


5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis neuletakki, kuosi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta kommenttisi jälkeen näin oikein todella tuon kuosin. Tähän mennessä olin oikeastaan nähnyt vain värit. =)

   Poista
 2. Sä osaat tehdä indiska-löytöjä :-)

  VastaaPoista