lauantai 3. tammikuuta 2015

PitsikuviosukkasillainVähän päivässä, paljon viikossa- kampanjani alkaa toden totta tuottaa hedelmää. Sain lomien aikana valmiiksi viime keväänä aloittamani villasukat. Tadaa, tämmöiset tuli. Nämä sukat olivat ensimmäiset, jotka tein oikein malliin mukaan ja ensimmäiset pitsikuvioiseni. Nyt uskallan aloittaa jotain vaativampaakin pitsikuvioita, koska näiden kutominen sujui niin mukavasti ilman että olisi kauheasti tarvinnut purkaa. 
Sitä voisi ajatella, että kun on paljon pyhiä, olisi aikaa päivittää blogia ja ottaa asukuvia ulkona. Ei siinä, aikaa on kyllä ollut mutta blogistani olen pitänyt vähän lomaa. Mihin vuodenvaihteeni sitten on kulunut? En tiedä. Varmaan siihen ettei tee mitään, jos ei ole pakko ja silti illankoitteessa huomaan, etten ole istahtanut hetkeksikään koko päivänä.

Blogini aikajanalle on ilmestynyt blogihistoriani ensimmäinen vuosiluku, 2014. Tuntuu hyvältä. Huomaan, että olen onnistunut tässä blogini lyhyen historian aikana keräämään jo pienen uskollisen lukijakunnankin. Iloitsen teistä jokaisesta. Kiva kun käytte lukemassa höpinöitäni.


------------------------------------
neuletakki / Indiska / kirppis
mekko / H&M
hattu / Telle
sukat / omilta puikoilta
kengät / Ecco

9 kommenttia:

 1. Löysin blogiin jokin aika sitten, ja nuo sukat näyttävät jotenkin tutuilta.. Olin junassa joulukuussa, minä kudoin kuviolapasia ja vieruskaveri mielestäni juuri tuollaisia sukanvarsia. Olitkohan se sinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan lapasmallissasi collie? Valmistuivatko lapaset muuten jouluksi? Voi hauska yhteensattuma :)

   Poista
  2. :) Niissä oli itse asiassa shetlanninlammaskoira, mutta samaltahan ne näyttää! Valmistuivat jouluksi, ja käly oli oikein iloinen ja tyytyväinen lapasistaan.

   Muutaman viikon olen nyt blogiasi lukenut, sinua en tunnistanut, mutta tosiaan sukanvarret näyttivät tutuilta :D

   Poista
 2. Tosi kauniit :) Ja hyvän mittaiset!

  VastaaPoista
 3. Huomasin että sulla on kuvissa nyt leima. Muokkaatko joka kuvan erikseen vai onko jokin pikatoiminto? Jokin aika sitten kokeilin mutta jäi..

  VastaaPoista