torstai 15. tammikuuta 2015

Käykö pukeutumistuotteiden kauppa huutonetissä?

Olin joskus muinoin innokaskin huutonetin käyttäjä pukeutumisjuttujen osalta. Palvelun käyttö on vähentynyt vuosien mittaan samaa tahtia hintojen noustessa. Tuntuu, ettei oikein mitään saa enää ostettua alle 20 euron ja yleensä siihen päälle pitää vielä lisätä postikulut. Ymmärrän korkeammat hinnat lähes käyttämättömien merkkituotteiden kohdalla mutta jos ketjuliikkeistä ostettujen käytettyjen vaatteiden ja kenkien lähtöhinta on puoletkin arvioidusta ovh:sta niin mielestäni kallista on.
Kiinnostavaa olisi tietää, miten ihmisillä kauppa oikeasti käy. Montako palveluun ladattua tuotetta saadaan myytyä kokonaismäärästä? Se ei vielä mielestäni kerro mitään, paljonko palvelulla on päivittäin käyttäjiä tai yhteensä rekisteröityjä käyttäjiä tai paljonko tuotteita on juuri nyt kaupattavana. Olenhan minäkin palveluun rekisteröitynyt käyttäjä, käyn aika useinkin tutkimassa löytyisikö mitään mielenkiintoista ja silloin tällöin löytyykin. Viimeisin ostokseni taitaa kuitenkin olla parin vuoden takaa.

Oi niitä aikoja, kun tämä asun Pomarin saappaat, edellisen omistajan kerran käyttämät, sai postikuluineen kahteen kymppiin ja yhtä vähän käytetyn Vintage Stories mekon alle sen hinnan.

Onko muilla ajatuksia aiheesta? Oletteko tehneet viime aikoina huikeita löytöjä? Mitä mieltä hinnoittelusta? Käykö kauppa?


--------------------------------------------
mekko / KappAhl Vintage Stories / huutonet
sukkikset / H&M / secondhändiä kälyltä
neule / Seppälä / sama kuin edellä 
laukku / kirppis
hattu / Fredrikson / Holmström Second Hand
saappaat / Pomar / huutonet

2 kommenttia:

  1. Huuto.nettiä en ole käyttänyt aikoihin, facebook- ja muut nettikirpparit ovat nousseet ainakin omassa elämässäni huuto.netin tilalle. Tosin uusin suosikkini on Etsyn vintage-osio, vielä en ole uskaltanut mitään ostaa, mutta käyn kuolaamassa varsinkin laukkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tainnut jäädä huutonetin myötä kaikki nettikirppistoiminta. No huonekaluja olen kyllä ostanut viime aikoina tori ja findit- palveluista. Etsyyn en ole tutustunut vielä ollenkaan.

      Poista