sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Siivotaan nurkat uutta vuotta varten
Kun joulu on ohi, saan vimmatun siivoamispuuskan. Yleensä se alkaa sinä päivänä, kun kuusi kannetaan ulos eli uuden vuoden jälkeen mutta tänä vuonna aloitin jo tapanilta. Ehkä haluan aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä ja sitä varten siivoan, järjestän ja kannan tavaraa kirpparille. Tänään olen jo raivannut keittiön, siitä se lähtee. Seuraavaksi käyn läpi kirppispussini ja katson, mitä menee suoraan hyväntekeväisyyteen ja mitä voisin antaa muuten eteenpäin. Samaan siivousvimmaan vaihdan yleensä myös verhoja ja ehkä ripustan seinälle jonkun uuden taulun.

Eilen kävimme kokemassa alennusmyyntien väentungoksen. En muista koska olisin ollut kaupungilla edes viikonloppuruuhkan aikaan mutta tänä vuonna oli tarve pyhien jälkeen päästä vähän täältä mettiltä ihmisten ilmoille, viis kaupungissa odottavasta tungoksesta. Ja kyllä niitä ihmisiä olikin, kiersimme ne pahimmat ruuhkat ja keskityimme kauppoihin, joissa emme yleensä käy tai tietoisesti harkiten liikkeet, joissa tiesimme olevan vähemmän alejen perässäjuoksijoita. Olen todella huono alennusmyynneistä ostaja tai ylipäätään mistään oikeista kaupoista eikä tälläkään kertaa käteeni jäänyt kuin Indiskasta yksi neuletakki. Mutta saavutin tärkeimmän, hetki poissa kotoa antoi suuren määrän intoa, no vaikka uuden vuoden siivoukseen.


-------------------------------------------
villatakki / H&M / Fida
paita / Marimekko / kirppis
farkut / H&M / kirppis
kengät / Vagabond
sukat / H&M
hattu / vintage / Holmström Second Hand
helmet / kirppis

4 kommenttia:

 1. Yhh, itse jätin alet väliin. Tungos ahdistaa liiaksi :D Heii, onpa tosi kiva asu sulla! Veikeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en pidä ruuhkaisista kaupoista, oikeastaan yleensä välttelen, mutta nyt tuli tarve päästä vähän tuulettumaan kotinurkista. Tuunasin ajatusta pallopaidasta ja farkuista, tämmöstä veikeää syntyi. =)

   Poista
 2. Hih, täällä on vähän sama meno tuon siivoamisen suhteen. Pidän just vähän taukoa ;)
  Raivasin askatelukaapin vasta, hohhoijaa! En edes uskalla ajatella kauanko menee askarteluhuoneen siivoamisessa.

  Kiva tuo pallo-paidan ja puuhelmien yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen taitaa saada huomenna jatkoa, jos maltetaan luopua kuusesta. Se on niin kaunis tänä vuonna eikä juurikaan varista neulasia. En taida haluta ihan vielä luopua joulusta :)

   Poista