maanantai 1. joulukuuta 2014

Pyjamahousuissa töihin
 
 
En taida ikinä olla muotivirtausten aallonharjalla vaan enemmänkin vuositolkulla perässä. Minulla kestää kauan ja hartaasti ja pitkään sulatella uusia juttuja. Saatan usein jopa tyrmätä ajatuksen uusista muotivirtauksista ihan hirveinä mutta ajansaatossa ne muuttuvatkin jo ihan mukiinmeneviksi jopa kokeilukelpoisiksi ja tykätyiksi.
 
Rennot verkkarimalliset housut virallisessa jopa juhlapukeutumisessa ovat olleet hyväksyttyjä jo kuinka kauan, pari vuotta? Minulle nämä rennot usein varsin kirjavatkin housut toivat aluksi mielleyhtymän 90-luvun salihousuista. Y-Ö-K. Ja ihan tosi Y-Ö-K oli ajatus että nämä salihousut voisi pukea juhlaan korkkareiden kanssa.
 
Mutta niin vaan aika teki tehtävänsä ja minäkin kesällä ostin Lindexin alerekistä lökäpöksyt. Mutta vaikka jo kesällä housut ostinkin niin vasta nyt rohkaistuin ne pukemaan ylleni töihin. Ja kyllä, sen lisäksi että nämä ovat toimistotyöläisen asuksi varsin mukavat kuminauhavyötäröineen niin en tuntenut oloani yhtään alipukeutuneeksi. Lähdin jopa kehittämään ajatusta samanmallisista housuista vähän rohkeammalla printillä.
 
Mitä mieltä sinä olet verkkareista yhdistettynä korkkareihin?


 


2 kommenttia:

  1. Kiva asu! Hyvin toimii keskenään eri materiaalit ja kuosit tehden kokonaisuudesta kiintoisan. Kyllä tuohon sopisi hauskasti myös korkkarit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläinen +/-0 kelin talvi on kyllä siitä kivaa, että asukokonaisuuksia voi pukea moneen eri tyyliin ja siitä tulee mielenkiintoinen soppa. Kaikkia vuodenaikoja kerroksittain sekoittaen.

      Poista