tiistai 2. joulukuuta 2014

Maksimaalinen vaatekaapin hyödyntäminen

Omaan vaatekaappiin voi turtua, käytössä pyörii ne samat tutut. Etenkin silitettävät ja vähän herkempää materiaalia jäävät vähemmälle käytölle. Silmä turtuu siihen tuttuun ja lopulta sivuuttaa suuren osan vaatekaapin sisällöstä liian vaikeana ottaa käyttöön. Sitä unohtaa potentiaalin miksi vaatteen on hankkinut, ei muista sitä ihastusta mikä ostopäätöksen aiheutti, ei muista miten vaatteen aikoi yhdistää jo olemassa olevien vaatekappaleiden kanssa.

Itselläni on periaattena, että luovun aika usein vaatteesta, jos en ole käyttänyt sitä vuoteen. Luovunko liian heppoisin perustein vaatteistani? Jos yrittäisin vähän enemmän, oikeasti pohtien ja rohkeasti yhdistellen. Ehkä näin pystyisin samalla hillitsemään himoani haluta koko ajan uutta.

Missionani on vaatekaapin 100 prosenttinen hyödyntäminen. Aloitin sen sillä, että kaivoin silitysraudan kaapista ja silitin neljä paitapuseroa. Ai minulla oli tälläinekin farkkupaita kaapissa, ajaton ja täysin käyttökelpoinen ja vitsit sen saa kivasti yhdistettyä punaisen samettihameen kanssa, jota en muista koska olisin viimeksi käyttänyt? Neljä vuotta sitten, kuusi vuotta? Entäs nämä sukkahousut sitten, mihin olen viimeiset ehkä kolme vuotta näitä säästänyt?


--------------------------
-paita ja hame / kirppis
-sukkikset / Lindex (ale)

2 kommenttia:

 1. Näissä kuvissa on hyvä valaistus, onnistuu hyvin asukuvat! Näyttää lähes päivänvalolta. T mulle valaisi mistä valo on peräisin!
  Kunpa osaisi ja jaksaisi itsekin perehtyä enemmän oman vaatekaapin sisältöön. Liian helpolla nappaan päälle farkut ja neuleen..
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on nimeltään päivänvalolamppu. Se oli vuosikaudet meidän kodinhoitohuoneen yleisvalaisimena mutta sattumusten kautta vaihdettiin se tuohon portaikkoon. Itsekin menin melkein koko kuluneen viikon samoissa farkuissa ja jakussa, aina ei vaan jaksa. =)

   Poista