sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kiharapilvi
Olen ollut enemmän ja vähemmän flunssainen jo muutaman viikon. Alkaa tämä köhä, niistäminen ja aamujen tukkoisuus tosissaan risoa ja myös väsyttääkin. Viikko on mennyt hyvin pikälti näissä samoissa mukavuuskuteissa vain paita on vaihtunut jakun alla.

Kävin viikolla kampaajalla keventämässä kuantaloani ja samalla sain hiuksiini ison kiharapilven. En omista vielä kiharrinrautaa mutta nyt kyllä tekisi mieli hankkia. Kuinka kätevästi kiharat syntyivätkään ammattilaisen käsissä. Onkohan sellaisen raudan käyttö hankalaa?

Hopeashampoo ei muuten toiminut hiuksiini. Kampaajakin oli hivenen ihmeissään, koska käyttämäni merkin hopeashampoon piti olla vahvaa, jopa niin vahvaa että toisilla sen liiallinen käyttö vetää hiukset pirkkoliinamaisiksi. Itse olen pessyt oikeastaan vain ja ainoastaan sillä viimeiset kaksi kuukautta eikä se merkittävästi ole pitänyt hiusteni vanhojen käsiteltyjen osien keltaisuutta poissa. En kuitenkaan aio ryhtyä tämän enempää hiuksiani harmaammiksi värjäämään vaan anna oman luonnollisen sävyni kasvaa, saan lopulta pysyvän harmaan ihan omasta takaa.


--------------------------------------
jakku / kirppis
farkut / Lindex
huivi ja paita / Vero Moda
kengät / Vagabond

2 kommenttia:

  1. Ihanat kiharat, sopii hyvin sinulle! Punainen jakku ja ruutuhuivi tuovat kivan jouluisen säväyksen asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin noista kiharoista ja ne kesti hyvinä kolme päivää, kun ammattilainen oli ne tehnyt. Työjuttuja oli kyllä kiva pitkin viikkoa hoitaa punaisessa jakussa, oli astetta kevyempi fiilis.

      Poista