maanantai 15. joulukuuta 2014

Kiepautuskampaus ja blogisukat

Kuinka kauan olen ajatellutkaan kokeilevani helpoksikin tituleerattua kiepautuskampausta hiuspannan ympäri. Tai taisin sitä kokeillakin joskus ennen kuin leikkasin hiukseni lyhyeksi mutta silloin se ei kyllä yhtään onnistunut.
 Viime Tampereen reissullani bongasin sieltä henkkamaukasta tämän kukkaispannan ja ajattelin yrittää uudelleen. Suihkuttelin ensin hiuksiini reilusti suolasuihketta ja kiepautin hiuksia osio kerralla pannan alle, päälle vielä reilut tujaukset hiuslakkaa. Kampaus onnistui tosi hyvin ja tykkäsin siitä muutenkin. Kovin kestävä siitä ei kuitenkaan tullut, sillä osioita alkoi jo tovin päästä pullahdella pois pannan alta. Minun tarvitsee varmaan pohtia ensi kerralla tarkemmin kiepautustekniikkaani ja harkita pinnien pujottamista hiusten sekaan tukemaan kampausta.

 
Olen kirjoittanut blogiani nyt kolmanneksen tästä vuodesta. Osa vakilukijoistani löytyy lähipiiristäni ja on ollut hauska huomata, että juuri tämä lähipiiri joka ei ole ennemmin lukenut mitään blogeja, on innostunut seuraamaan omaani ja sitä kautta tutustunut enemmänkin blogimaailmaan ja blogeihin. Blogiani on kuvattu kivaksi ja kevyeksi, jota on mukava lukea. Ihmiset lähelläni tuntuvat olevan yhtä innoissaan bloggaamisestani kuin minä. Muutama viikko sitten sain tädiltäni nämä ihanan lämpimät ja piiiiitkävartiset villasukat, jotka on kudottu ihan tätä blogia varten. Nimesimme ne blogisukiksi. Kiitos Riitta-täti.
 
 

----------------------------------------
neule H&M / kirppis
mekko / Cream / kälyltä
sukkikset / Lindex
blogisukat / Riitta-tädiltä
hiuspanta / H&M

3 kommenttia:

 1. Suloiset blogisukat <3 Ja kampaus, sekin on tosi suloinen!

  VastaaPoista
 2. Kiva kampaus! :) Täytyypä kokeilla!
  Ja sukat...ah niin pitkät.

  VastaaPoista
 3. Luulenpa, että tämä on tuleva suosikkikampaukseni etenkin silloin kuin luonnontaipuisa hiukseni haluaa taipua tahdostani huolimatta eri ilmansuuntiin. Olen haaveillut näin pitkävartisista sukista, itsekutoen varret jäävät aina alle puolen pohkeen, kun pitkäjänteisyyttä ei ole riittänyt pidempiin varsiin.

  VastaaPoista