tiistai 18. marraskuuta 2014

Uusissa linsseissä on hyvä olla

Olen käyttänyt viimeiset kuukaudet tiukasti piilolinssejä, kun en ole tykännyt ilmeestäni silmälasit päässä. Oikeastaan en ole samaisesta syystä tykännyt ikinä käyttää silmälaseja. Olen yleistänyt koko asian silmälasien syyksi, että ihan mitkä tahansa pokat niin näytän urpolta.

Asiaan tuli yllättävä muutos toissa viikolla kun kävin hakemassa uudet lasini optikolta. Hei, nämähän on makeet. En ole käyttänyt piilareita kohta kahteen viikkoon, kun viihdyn niin hyvin uusissa laseissani. Että voiko olla, että olen kulkenut viimeiset 20 vuotta vääränmallisissa pokissa? Tai sitten vain olen kasvanut jollain saralla ja oppinut tykkäämään itsestäni sellaisena kuin olen.

Sain muuten kokeilla linssejä, jolla voidaan varovaisesti korjata alkavaa ikänäköä. Arvatkaa otinko ne? Näin niillä ehkä tekstin snadisti paremmin. Vetosin kuitenkin linssien korkeampaan hintaan ja otin perushionnat. Ikänäkö, pah!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti