maanantai 3. marraskuuta 2014

Otaksä jotain tairekuvia nuasta pölökyystä?
 
Hahaa, tein sen. Puin ylleni tupladenimit tai denim-with-denim, ihan miten vaan. Farkun pukemisessa ylle monena kappaleena yhtäaikaa on jotain niin erikoista, että se voidaan erikseen nostaa pukeutumistrendiksi lehtien palstoille asti. Mikä siinä sitten on niin erikoista? Miksi sitä vältellään? Miksi se on niin junttia silloin kuin se ei ole in?
 
Olen pyöritellyt asiaa useammankin kerran mielessäni ja ajatuksissani ja useammankin kerran aikonut mutta joka kerta kun olen ylleni vetänyt kaksi denimistä asiaa yhtäaikaa, on peilistä katsonut aikamoinen tuno ja urpo. Lisää vastustusta asialle on tuonut muisto eräästä teknisten aineiden opettajasta jonka uniformu koostui keskisinisestä denimpaidasta ja samanvärisistä Leviksen farkuista, joihin oli silitetty prässit. Siis oikeesti, ne prässit. Mukava opettaja tosin, ettei siinä mitään.
 
No nyt se on tehty, farkkua farkun kanssa. Tää on sulle Anne-Maria vankkumattomalle denimin ystävälle! Seuraavaksi triplat.
 


Loppukevennyksenä. Kesken perjantaisen asukuvaukseni, viereeni päräytti lava-auto, autossa kaksi ukkoa. Ukko avasi ikkunan ja hetken mietittyään kysyi, otaksä jotain tairekuvia nuasta pölökyystä? Joo niin teen, vastasin ja hymyilin leveästi. Vastaukseni oli ilmeisesti sen verran tyhjentävä, ettei ukko kysynyt enää mitään muuta vaan sulki ikkunan ja auto kaartoi pois.

Ootta seinäjokiset siis saaneet ihan uuren pöyröön katukuvahanna. Vaharatahan, kun nähärähän. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti