maanantai 10. marraskuuta 2014

OivallusTiedättekö sen hetken, kun tekee elämässään suuren oivalluksen. Yleensä se oivallus on jotain tavattoman arkista, jotain niin arkista että vaikka se on aina ollut siinä nenän edessä, ei sitä tiskikoneentäytöltä ja pyykkivuoren viikkaamiselta huomaa.

Minun suurin valituksen aiheeni on, että en ehdi tekemään mitään kivaa, luovaa ja itselle hyvää mieltä tuottavaa. Kun on ne pyykit, ruuanlaitto ja lasten vaatimukset, jää lehdetkin lukematta. Toisin päin taas todettuna, en aloita mitään, koska kuitenkin tulee se keskeytys, enkä saa rauhassa tehdä loppuun. No niinhän siinä sitten käy, etten saa tehtyä enkä aloitettua yhtään mitään kivaa.

Oivallukseni on ollut tulossa jo jonkin aikaa mutta eilen se sitten saavutti ajatukseni. Voinhan yrittää tehdä aina vähän eteenpäin niitä kivoja juttuja, kutoa pari riviä villasukkaa, lukea muutaman aukeaman lehteä, aloittaa uuden askartelun. Sillä tavoin saan joka päivä edes pienen hetken tehdä sitä omaa juttua ja ehkä saan valmiiksikin jotain. Valmistunut käsityö tai askartelu taas antaa hyvän mielen ja tuo onnistumisen iloa ja sitä kautta piristää arkea.

Samaa ajatusmaailmaa ajattelin soveltaa myös blogiharrastukseeni. Se nyt vain on fakta, että suurimman osan blogitilastani tähän mennessä vienyt oma tyyli-osuus jää pimeän talvikauden myötä vähemmälle. Ei se etteikö pukeutumisjutut kiinnostaisi ja inspiroisi minua yhtä paljon kuin kesäaikaan vaan se, ettei kuvien ottamiselle vain nyt ole samanlaisia mahdollisuuksia.

Koska bloggaaminen on kuitenkin mielestäni niin hauskaa ja ettei blogi aivan täysin näivettyisi, yritän katsoa josko voisin kehittää oma tyyli-osiota laajempi alaisemmin pukeutumisen ympärille. Ja koska minulta löytyy jonkinlaiset käsityötaidot niin siltä saralta mukaan voisi liittää DIY-juttuja. Leipomisesta ja uusien reseptienkin kokeilusta tykkään, joten ehkä sitäkin osuutta voisi lisätä. Blogi muuttuisi sitä myöten tyyliblogia monipuolisemmaksi.

Siis kun lakkaan valittamasta ajanpuutetta ja teen aina vähän jotain, saan itselleni hyvän mielen sekä sitä myöten aiheita blogiini. Win-win-situation.

Aloitin tee-edes-jotain-kampanjani eilen ja keitin Nutella-kaakaota, tuli ihan mielettömän hyvää. Suosittelen. Resepti A beautiful mess.


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään resepteistä ja tee se itse -jutuista. Tiina linkitti mulle faceen arm- ja fingerknittingjutut. Nyt oon innostunut niistä ja ne valmistuu tosi nopeasti. Lapsetkin osaa, Lotta tekin fingerknittingillä itellensä minihuivin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks fingerknitting sama kuin sormivirkkaus? Sitä harrastetaan meillä, metritolkulla ketjusilmukkaa. =)

      Poista