sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu
Eilisillan lumisade on yöllä muuttunut vesisateeksi, se ei vähennä lasten riemua tulevasta joulusta vaan meillä raikaa jo Sylvian joululaulu "Joulu joutui jo taas pohjolaan".

Eilen kävimme polskuttelemassa Tropiclandiassa ja iltapäivällä ehdin vielä mummia tervehtimään vanhainkodille. Mummin kommentti mekostani, kuinka keski-ikäinen ihminen kulkee noin lyhyessä mekossa, pisti hymyilyttämään. Keski-ikäinen, heh. Sanoinkin mummille olevani mieleltäni vielä 15-vuotias. Mummilla on hyvä huumointaju. =)

Tänään aion vielä leipoa muropikkuleipiä ja kokeilla niiden koristelua tavalla, jota en ennemmin ole kokeillut. Jos kokeilu onnistuu, lisäilen jonkun kuvan tänne blogiinkin tai ehkä instagramin puolelle.

Melkein kokonainen sunnuntaipäivä vielä edessä, ihanaa. Lekottelua, teetä ja pikkuleipiä.

Kuvituksen valaisimen löysin perjantaina Fidalta, ostin lampun puhtaasti jalan takia ja ajattelin uudistaa varjostimen mutta taidankin jättää sen alkuperäiseen muotoonsa. Nätti näinkin.


4 kommenttia:

 1. Joo jätä ihmeessä lamppu ennalleen, sehän on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon tuosta jalasta ja enpä yhtäkkiä keksi minkälainen varjostin olisi parempi kuin tuo alkuperäinen. Pistotulppa vain pitää vaihtaa niin saan valaisimen käyttöön.

   Poista
 2. Tuossa kuvassa on kauheen kiva sävy tai joku. Tapetti on mahtava, lampusta puhumattakaan :) Lamppu voisi toimia myös hyvin jos irrottaa sen kankaan, jos haluaa jotain särmikästä. Mutta mahtava noinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin vaihtoehtoa, että ottaisi kankaan pois varjostimesta.

   Poista