tiistai 4. marraskuuta 2014

Luova pukeutuminen

Olen ehkä pukeutujana parhaimmillani hetkinä jolloin mikään vaatekaapin osa ei huvita ja joudun pinnistelemään ja tosissani miettimään kokonaisuutta. Käyttämään mielikuvitustani, etsimään sävyjä, muotoja ja tunnelmia. Luomaan vanhasta uutta.

 


Toissa iltana pähkäilin vaatekaappini edessä vaatteita seuraavaksi päiväksi töihin. Kaikki oli vain plääh, tylsää ja epäsopivia.
 
Tuntuu, että vaatekaappini kaipaisi jotain piristystä. En ole ehtinyt viime aikoina kirppareillekaan, joten siltäkään saralta ei ole hetkeen tullut mitään uusia juttuja.Ajatus tästä paidasta tuntui ainoalta houkuttelevalta vaihtoehdolta. Seuraavaksi kokeilin paidan kanssa hameita, joista valikoin paidan seuraksi vintagehenkisen polven alle ulottuvan mustan hameen. Asu kaipasi piristystä ja linjat leikkauksia, joita sain paidan sävyihin sopivalla kirkkaan lilalla vyöllä. Huomasin lähteneeni asussani vintagelinjalle, jota jatkoin sinisellä puuvillaneuletakilla ja jalkoihin valikoitui mustat herrainkengät.

Valmis....


...tai ainakin melkein.

Niinkuin minulle usein käy, ei aamulla joku edellisen illan asukokonaisuudessa enää huvitakaan ja tällä kertaa hame vaihtui farkkuihin ja herrainkengät nilkkureihin. Kun olin päässyt kirjastontäti-tunteestä, heitin korviin isot korvikset ja ranteeseen sopivasti iloista kilinää.

Eteisessä takki päälle ja kengät jalkaan. Vilkaisu peiliin, jotain puuttuu... Hattu!

Voila, kirjastontäti-look muuttui mustalaisfiboihin ja olo kotoisammaksi.


-----------------------------
-vintage-hattu mummin vanha (tai ehkä paapan)
-takki Esprit
-farkut FilippaK kirppis
-paita H&M kirppis
-neule H&M kirppis
-rannerenkaat kirppis
-korvikset Glitter

2 kommenttia:

  1. Hattu löysin hyvän uuden kodin :) Sopii niin sulle!

    VastaaPoista