perjantai 14. marraskuuta 2014

Kuka tykkää silittää vaatteita?
Kun oma vaatekaappi kyllästyttää, saattaa ratkaisu löytyä miehen kaapilta ruutupaidan muodossa. Meillä on nyt yhteinen lempivaate, josta joku aamu vielä taistellaan. Mutta koska olen itse tämän paidan hänelle ostanut niin eikö siinä samalla synny minulle optio paidan käyttöön.
Minä ja silitysrauta emme ole vielä löytäneet toisiamme niinkuin paidan ryppyjen määrästä X voi todeta. Miten joku voi sanoa tykkäävänsä silittämisestä? No toisaalta minäkin tykkäsin vielä joitakin vuosia sitten tiskaamisesta mutta jonnekin on sekin tykkääminen karissut. Vaikka en tiskaamisesta tykkääkään niin tykkään tiskaamisen tuoksusta ja äänistä. Pesuainevaahto, puhdas tiskipöytä ja se tuoksu on yhtäkuin, koti, lapsuus ja oma äiti.
Nämä Vero Modan farkut tai farkkulegginsit tai jegginsit ovat mukavimmat farkkumalliset housut mitkä kaapistani löytyy. Housuissa on korkeä vyötärö (melkein korviin asti =)) ja niiden kangas on pehmeää mutta kuitenkin tarpeeksi jämäkkää pysyäkseen kuosissa, väri on hyvä ja tasainen tummadenimsininen ja lahkeenpituus riittää minullekin. Housut ovat malliltaan sopivan kapeat, ihan ihonmyötäisissä pilleissä en huomaa viihtyväni. Näitä kun löytäisi toiset samanlaiset mustina.
-----------------------------
-farkut, huivi, paita ja villatakki kirppis
-kengät Vagabond
-laukku Lumi
-riipus Pieces

4 kommenttia:

 1. Siis mä olen maailman laiskoin silittäjä!! :D Silityslaudan esiinkaivaminen on muka aina niin työlästä, että valitettavan usein silittäminen jää tekemättä.. :/

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaapissa käyttämättömänä rivi silittämättömiä paitoja ja mekkoja =)

   Poista
 2. Joo ei, en ymmärrä. Ei ole kivaa silittäminen, muttei se tiskaaminenkaan. Sohvalla pötköttelystä sensijaan tykkään :)

  VastaaPoista