tiistai 25. marraskuuta 2014

Asukuvausharjoitus sisätiloissa

Minä niin haluaisin pitää yllä oma tyyli-osiotani blogissani, joten otin itseäni niskasta kiinni ja räpsin menemään kuvia sisätiloissa. Nämä kuvat eivät edes yritä olla onnistuneita, kunhan testasin kameran asetuksia, erilaisia valaistusmuotoja ja taustoja. 
Ensi alkuun kun katsoin kuvasarjat läpi, ajattelin että ihan hirveitä otoksia mutta nyt kun katson kuvia uudestaan tietokoneen ruudulta, näen näissä potentiaalia. Ehkä pystynkin elvyttämään talven tullen nukkumaan vaipunutta oma tyyli-osiotani ja kuvaamaan päivän asuni kotona ja sisätiloissa.


mekko / vintage / Holmström Second Hand
bolero kirppis
kengät Vagabond

3 kommenttia:

 1. Sisäkuvaus on kyllä melko haasteellista talvisin, varsinkin kun meillä ei ole kauhean vaalea sisustus. Luonnonvalohan on tunnetusti kaikista paras värintoistollisesti mutta asukuvaukset ovat kylmää napsia ulkosalla ja sisällä pitäisi olla melko lähellä ikkunaa. Hyvinhän noista kuvistasi kuitenkin asu erottuu ja ylin setti on ehkäpä parhain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikeastaan aika hauska kokeilla erilaista valaistusta noiden kuvien kanssa. Tässä oppii koko ajan ja koska päivänvalossa asukuvaus nyt vain on todella vaikean takana, on otettava luovuus käyttöön. Itse kanssa ajattelin, että tuo eka kuvasarja on lähellä mitä voisin alkaa käyttämään. Varjot vain kun vielä saisi hallintaan.

   Toisaalta, jos olisin rohkea siis todella rohkea, voisi kuvat pikaisesti ottaa vaikka työpaikan pihalla. Mutta en taida ihan niin rohkea olla. Ehkä jos olisi se hovikuvaaja mutta kolmijalan kanssa ei oikein kehtaa ulos lähteä.

   Poista
  2. Ja kiva kun kävit Saija kommentoimassa. =)

   Poista