keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tyylibloggaaja tuli ulos metsästä

Tyylibloggaaja tuli ulos metsästä ja otti ensimmäiset asukuvansa rauhallisella muttei kuitenkaan autiolla paikalla kaupungissa.
 
Koska talvi tulee ja päivä lyhenee, asukuvat ulkona aamulla ja illalla alkavat olla mahdottomuus. Palo kuvien ottamiseen ja blogin päivittämiseen asukuvien osalta on kuitenkin valtava. Siksi ei auta kuin miettiä sopiva paikka kuvien ottamiseen, kerättävä rohkeutta, astuttava ulos autosta kamerajalustan kanssa, kerättävä vielä vähän rohkeutta, siirryttävä kamojen kanssa kuvauspaikalle ja alettava hommiin.
 


Alkuun olin niinkuin jänis autonvaloissa ja yritin piiloutua puskiin, aina kun näin vilahduksen ihmishahmosta. Pikkuhiljaa rentous kuitenkin alkoi virrata, unohdin pienen kuvausalueeni ulkopuolisen maailman ja sain kuin sainkin muutaman onnistuneen ruudun aikaiseksi.


Ehkä hauskin tapaus hetkessä oli nuori kundi, joka tuli hakemaan parkkiautomaatista lappua, huomasi minut ja puuhani vasta kohdalla ja hämmästyksen vallassa ujosti huikkasi "Moi".


Ensimmäinen kuvauskerta julkisella paikalla suoritettu. Jotain olen taas itsessäni voittanut ja blogini tulevaisuuskin näyttää huomattavasti valoisammalta tulevasta pimeästä kaudesta huolimatta.


-----------------------------------
-jakku kirppis
-mekko FilippaK /  Fida
-laukku Lumi
-kengät Andiamo
-korvikset Jatuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti