tiistai 14. lokakuuta 2014

Punainen jakku ja harmaa tukka


Niinkuin olen aikaisemmin kirjoittanut, olen innostunut jakuista. Tämä punaisen löysin reilun euron hintaan kotipaikkakuntani kirpputorilta. On suuri etu asua pienellä paikkakunnalla, josta ei löydy montaa second hand pukeutumisen harrastajaa. Aika usein löydän jotain kivaa ja ihan pikkurahalla.
Kävin viime torstaina kampaajalla. Toivoin, että hiukseni värjättäisiin mahdollisimman lähelle omaa sävyäni ja samalla halusin eroon edellisen värjäyksen ja kesän jättämästä keltaisuudesta. Hiuksiini tehtiin vain sävyn muutos siten, että uusi väri olisi mahdollisimman lähellä omaa luonnollistani. Oma värinihän on maantienharmaa, jossa on mukana vitivalkoisia suortuvia.

Olen värjäykseen oikein tyytyväinen, sävytys onnistui tosi hyvin ja se on hyvin lähellä omaa luonnollista väriäni, joten toivottavasti säästyn tyvikasvulta. Hiuksiani myös leikattiin reilusti kerrostaen ja kampaaja kaivoi kaiken hiuksen alta esiin kasvoni. Uusi malli on niin uusi, etten oikein tiedä mitä siihen sanoisin. Kun katson itseäni kuvista, en ole tunnistaa itseäni. Nyt olen myös suoristanut hiukset, joka sekin lisää leikkauksen outoutta. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja parin kuukauden kuluttua saan taas halutessani piiloutua hiusteni taakse.

Saatan jatkaa värjäysprosessia myöhemmin lisäämällä hiuksiini tuhkanvaaleita raitoja mutta katsotaan nyt ensin miten tämä sävy kestää. Sävyn ylläpitoon ja keltaisuuden poispitämiseen ostin lisäksi violetin shampoon.


--------------------------
-jakku, farkut, huivi ja paita kirppis
-kengät Vagabond

10 kommenttia:

 1. Näyttää että sulla on lähtenyt ainakin puolet hiuksista, on varmaan kevyempi :) Hyvän näkönen tukka on!!
  T. Tuire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puolet taisi lähteäkin. Sillä lailla tämä keveys on kyllä parempi, että esim. suoristaminen käy paljon nopeammin ja kätevämmin.

   Poista
 2. Pirteä uusi kampaus ja kaunis väri, sopii todella hyvin sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. näin reilun viikon jälkeen alan tottua kampaukseen. Mutta on tämä työläämpi kuin vanha. Nyt joutuu oikeastaan päättämään jo pesun jälkeen, suoristaako vai kihartaa. Jos ei tee mitään, on tukka aikamoinen pehko. Että mukavuuteen taipuvaiselle minulle, tässä on kyllä hommaa.

   Poista
 3. Kivan luonnollinen väri! Sopii hyvin :)
  Hopeashampoota (lilashampoo) kannattaa käyttää vähän harkiten, tietenkin riippuu merkistä mutta osa tosi voimakkaita ja voi vaikuttaa hiusten sävyynei ei-haluuttuun suuntaan. Itellä ollut käytössä useampia merkkejä, ja melkeinpä kerta max pari viikossa riittänyt pitämään keltaisuuden poissa.

  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat ei-halutulla suunnalla? Mulla on tässä projektissa tarkoitus, että tukasta saa tosissaan tulla harmaa ja jos myöhemmin laitan vaaleita raitoja, ne olisivat tuhkanharmaita. Että se harmaus, ei minulle ole uhka. Se voi kyllä olla harmillista, jos pää vetää lilaksi mutta en tiedä onko se mahdollista. Lisäksi pesen hiukseni 2-3 kertaa viikossa, ettei senkään puoleen käyttökertoja tule ihan mahdottomasti. Aika näyttää, miten shampoo hiuksissani toimii.

   Poista
  2. Niin ja kiitos, sitä luonnollisuutta lähdin hakemaan ja sen sainkin. =)

   Poista
  3. Itselle ei onneksi ole käynyt näin mutta ystävälleni jolla blondiraidoitus ja tummahko oma väri, shampoo teki tepposet liiallisen käytön suhteen. Raidat ottivat liikaa vaikutteita shampoosta ja olivat latvoista lilahtavanharmaat

   Poista