lauantai 11. lokakuuta 2014

Kasvonaamion ihmeitä tekevä vaikutus?


Kaikki mikä liittyy pitkäjänteiseen ja säännöllisiin kauneudenhoitorutiineihin ei ole ikinä ollut minun juttu. En tiedä mistä se johtuu mutta ei voi sanoa, ettei yritystä olisi ollut, sillä sen verran monta yövoide-, silmänalusvoide- ja kasvonaamio- tai kuorintaputelia on käsieni kautta kulkenut. Parin käyttökerran jälkeen olen puuhan unohtanut ja purkit ovat pari vuotta pölyä kerättyään lentäneet roskiin.

Ehkä olen ollut siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että ihoni on ollut aina kohtuullisen terve eikä ole vaatinut mittavia hoitotoimenpiteitä. Toisaalta taas en oikein jaksa uskoa kauneudenhoitotuotteiden mainospuheisiin rypyttömämmästä tai kiinteämmästä ihosta. Uskon enemmän kauniin ihon salaisuuden olevan ruokavaliossa ja terveissä elintavoissa sekä vahvasti perimässä.

Kesällä kuitenkin haksahdin taas ostamaan kasvojen kuorintavoiteen ja olen jaksanut pitää innostusta yllä siitä asti. Olen tunnollisesti kerran viikossa käyttänyt naamiota. Yhtään en osaa sanoa, onko siitä ollut mitään hyötyä. Sen osaa kertoa varmaan kosmetologini.

Mutta tuote tuoksuu hyvältä, tuntuu miellyttävältä levittää iholle ja kuorinnan jälkeen iho on silkkisen pehmeä.

Ripaus luksusta ja ylellisyyttä arkeen, se on ehkä se suurin pointti miksi tuotetta olen jaksanut käyttää...

...sekä ehkä kuitenkin pikkuripauksen jaksan uskoa sen iholleni hyvää tekeviin ainesosiin...
Edit: Nyt on kyllä tekstissä mennyt vellit ja jauhot sekaisin eikun naamiot ja kuorintavoiteet, totta puhuen en kyllä oikeastaan edes tiedä mikä niiden ero on, paitsi silloin kun kuorintavoide sisältää mekaaniseen kuorintaan perustuvia hippusia. Tämä käyttämäni voide on kuorintaan, ilman hankaavia ainesosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti