torstai 25. syyskuuta 2014

Uusi työlaukku

Kuljen töissä kahden laukun kanssa, toinen on kannettavalleni ja toinen on vaihtuva käsilaukku kukkarolle, puhelimelle ja pikkutavaralle, mitä sitä nyt laukussansa kantaa. Olen jo hetken pohtinut, minkälainen olisi laukku, johon voisin yhdistää kanssani kulkemaan kaiken tuon edellä mainitsemani.Etniskuosinen laukku tuli vastaan viime viikonlopun reissullani, olin myyty jo laadun, kuosin, materiaalin ja mallin kohdalla. Ekstraplussana tuli, että laukkuun oli suunniteltu oma lokeronsa kannettavalle koneelle suljettavalla tarralla. Silti vielä epäröin mutta ystäväni onneksi puhui minut uskomaan, että laukusta on iloa minulle vuosiksi eteenpäin. Ja tottahan se on, että laukku sopii kauppakassiksi, kirjastokassiksi, jumppaan, uimarannalla, ihan mihin vain.

Ilmat ovat viilenneet, sandaalit laitettu talviteloille ja välikausitakit ja nilkkurit kaivettu käyttöön. Onneksi ihan vielä ei ole tarvinnut kaivaa niitä kaikista lämpimimpiä vaatteita vaan saa vielä hetken keikkua kesän ja talven välillä.

Puutarhassa olisi vielä hommaa ennen talven saapumista. Eteisen pöydällä odottaa muutama kymmentä tulppaanin sekä alliumin sipulia. Purjot odottavat nostamista ja ruusujen peittelyä talviunille voisi jo ruveta suunnittelemaan. Suunnitelmissani oli muokata kukkapenkkejäkin ja jakaa perennoja mutta se taitaa jäädä keväälle.

                            ...ja ai niin, talvivalkosipuleillekin saisi jo valmistella kasvupaikan...


Laukku Billabong

1 kommentti:

  1. Aivan ihana tuo laukku ja varsinkin sen kuosi, kelpaisi tännekin :)

    VastaaPoista