sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sumussa
Tähän mennessä olen kuvannut asuni aamulla ennen töihin lähtöa kotipihassa tai sitten matkalla töihin, koska illalla töiden jälkeen ei yleensä ole mielenkiintoa, aikaa tai edes mahdollisuutta koota kameraa ja tarvikkeita ja ruveta kuvaamaan. Viime viikkoina on ollut havaittavissa päivän lyheneminen ja päivä päivältä hämärämmät aamut. Mitenköhän nämä asukuvaukset tekee sysipimeällä talvella? Pitääkö tässä ruveta raivaamaan sisätiloihin jonkinlaista studiota (lue: leluista vapaata vyöhykettä) ja minkälaisia lisävarusteita taas se vaatii kameraan.

Luonnonilmiöiden keskellä kuvaaminen on kyllä kaikista hauskinta. Tuntuu että kuvat onnistuvat aina silloin parhaiten, kun luonto jo itsessään loihtii valon, varjot ja tunnelman. Välillä tuskailen näiden asukuvausjuttujen kanssa, tykkään kuvata mutta ikinä ei ole niin paljon aikaa että olisi varaa todella miettiä ja keskittyä hommaan, saati epäonnistumisen hetkellä ruveta kaivelemaan kamerasta parempia asetuksia. Mutta sitten aina välillä homma natsaa kerrasta niinkuin näiden kuvien kanssa ja se kannustaa uusiin suorituksiin ja jatkamaan bloggaamista ja nimenomaan tyyliblogia.


---------------------------
-neulejakku Holmström Second Hand
-farkut Object
-rannekoru H&M
-kengät Andiamo
-laukku äitin vanha

4 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A tuo neulejakku!! Mitä materiaalia se on? t. Tuire

  VastaaPoista
 2. Sisällä on kyllä haasteellista kuvata. Oikeanlainen valo on niin sattumaa, tai ainakin tuntuu siltä. Olisiko siinä teidän portaikossa hyvä kuvata. Eikös siinä ollut joku kiva panelointi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaikko ja panelointi hyvä mutta luonnonvaloa ei juurikaan.

   Poista