maanantai 8. syyskuuta 2014

Ankkurinapit

Voisin aloittaa jokaisen asupostauksen sanoilla, tämänkin vaatteen olen aikoinut viedä kirpparille tai antaa eteenpäin.
 


Niin myös ankkurinappijakkuni oli aikeissa joutua kirppispussiin. En vain käsitä mitä mielessäni on liikkunut sellaisia ajatellessani. Olen käyttänyt tätä jakkua tänä syksynä enemmän kuin yhteensä niinä viitenä vuotena, joina jakku on kaapissani riippunut. Jakku on hienon sininen, siinä on hyvän pituiset hihat ja mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten napit ja taskut. Parasta tietysti on hyvä istuvuus.

Suurin syy, miksi olen tiuhaan tahtiin luopunut vaatteistani tai ollut aikeissa niistä luopua on varmaankin se, että olin lasten kanssa niin kauan kotona. Kun vaate on riippunut käyttämättömänä kaapissa tarpeeksi kauan, tekee siitä mieli luopua. Käytämättömyys taas tietysti johtuu siitä faktasta, ettei kotioloissa tule kuljettua ankkurinappijakuissa vaan fleecepusakoissa ja verkkareissa.

Olen ehkä aiemminkin maininnut mutta kerronpa taas, että töissäkäynti on kivaa, kun saa taas pukeutua.


Hiukseni saivat pitkästä aikaa suoristusrautakäsittelyn. En ole rautaa käyttänyt sen jälkeen, kun leikkautin hiuksistani valtaosan pois kesällä. Ja siihen liittyen, suoristus kävi todella helposti ja nopeasti. Taas voin vain kiittää itseäni että extempore hyppäsin kampaajan tuoliin ja annoin valtuudet saksia reilusti tukasta pois.

Onko se vain minun silmissäni mutta koen olemukseni olevan siistimpi ja huolitellumpi suoristetulla kuin luonnonkiharaisella tukalla. Tai sitten luonnonkihara alkaa vain taas kyllästyttää ja on aika lämmitellä suhdetta suoristimen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Se on ihan totta, että jos ei ole "saumaa" käyttää tiettyjä vaatteita, niistä tekee mieli luopua. Olenkin luopunut monista joskus, ja nyt harmittaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta se on niinkin, että on pakko jostain luopuakin kun itse ainakin olen aikamoinen hamsteri kirppareilla. Ei vaan yksinkertaisesti ole tilaa säilöä läheskään kaikkea.

      Poista