lauantai 23. elokuuta 2014

Rohkeasti yhdistelemään kuoseja

Ehkä parasta hoitovapaalta töihin paluussa on että saa taas pukeutua muuhun kuin verkkareihin. No toki kotonakin ollessa saa pukeutua vaikka iltapukuun mutta ei se kauheasti inspiroi eikä ole käytännöllistä. Kotona lasten kanssa ollessa vaatteet pitää olla sellaiset että siihen saa helposti heitettyä ulkovaatteet päälle plus että niillä pystyy istumaan hiekkalaatikon reunalla plus että niillä voi tarpoa metsissä ja pelloilla plus että niillä tarkenee plus että ne on helposti pestävät.

Vaatekaappini on ihan eri tavalla käytössä, kun viisi päivää viikosta käy ihmisten ilmoilla. On superkivaa iltaisin katsoa läpi vaatekaapin aarteet ja pohtia kokonaisuuksia. Kaikki silitettävätkin vaatekappaleet ovat taas käytössä.

Entinen minä olisi pukenut kirjoneuleen pariksi yksivärisen, luultavasti mustan topin mutta ehei nykyinen minä heittää neuleen alle kukikkaan paidan ja kietaisee kaiken kirjavuuden päälle slaavilaisia suuria kukkia.

Se into, palo ja rohkeus mikä pukeutumisestani on ollut vuosikaudet kateissa alkaa taas löytyä. Kun mietinkin sitä rohkeutta miten pukeuduin yläasteella ja lukiossa, tyyliin farkut, bootsit, veljen ruutuflanellipaita ja siihen päälle joku ehkä isän vanha harmaa puvun liivi. Tai veljen ylioppilaspuvun housut, isän kauluspaita, kelsiturkki ja maiharit.

Vitsit olen kaivannut tätä. Olisiko tämä nyt sitä itsensä löytämistä.

-----------------------------
-neuletakki Indiska kirppis
-paita H&M kirppis
-hame Marc O'Polo
-huivi kirppis
-kengät Caprice

4 kommenttia:

 1. Ilo kuulla! Ja ihana kostyymi jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samalla vaateparrella alkoi tämä uusikin viikko. Mukavaksi ja hyväksi siis havaittu.

   Poista
 2. Voi että mä tykkään tästä asusta! Kuosit ovat aina lähellä sydäntä, ja ihanasti tässä sointuu erilaiset kuosit yhteen.
  Sinulle on syksyinen haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtien muotikuvauksissa tykkään, kun niissä usein yhdistellään "ihan mitä sattuu"-kuoseja ja materiaaleja yhteen mutta kuitenkin niin että asussa pysyy tasapaino. Sellaista kuosien ja materiaalien rohkeaa yhdistelyä haluaisin itsekin oppia.

   Lupaan ottaa haasteen vastaan mutta valmista saattaa olla vasta seuraavana syksynä =)

   Poista