keskiviikko 27. elokuuta 2014

Monikäyttötrikoomekko

Tiistai vierähti Tampereella työmatkalla. Yleensä kun olen menossa tapaamisiin, valitsen ylleni jotain sellaista joka on tuttua ja turvallista ja yleensä se on farkut, t-paita ja neuletakki. Tällä kertaa olin jo valinnut ne siisteimmät tummansiniset farkkuni mutta vetäessäni niitä ylleni ne tuntuivat yhtäkkiä kinnaavilta ja ikäviltä. Lisäksi olin lähdössä reissuun omalla autolla ja ajatus puristavista farkuista pitkällä automatkalla ei enää houkuttanutkaan.
 
Vaihdoin lennosta farkku-t-paita-neule yhdistelmän trikoomekkoon ja neuleeseen ja ajattelin, että kokeillaan. Mekko on paljon käytetty ja siinä mielessä se oli turvallinen valinta. Yhdistelmä toimi oikein hyvin- tuttuudessaan toi turvallisuutta sekä varmuutta ja matkustusmukavuus oli kaikessa trikoudessaan tietenkin huippu. Ehkä nyt alan uskoa, että hameet ja mekotkin voivat olla turvallinen valinta asiakastapaamisiin eikä aina tarvitse pukeutua pitkiin housuihin etenkin, kun ne yleensä puristaa.
 
Tämä mekko alkaa olla jo olla vähän nyppyinen ja siinä kondiksessa, että olisi aika etsiä uusi samanlainen ja siirtää tämä kotikäyttöön. Minkähänlaista tuotantoa Finnwearilla on tänä päivänä, onkohan niillä nettikauppaa? Jos saisin uuden samanlaisen, tässä kun on kaikki kohdillaan: oikea pituus, erinomainen yhdisteltävyys ihan minkä tahansa vaatekappaleen kanssa, pienet hihat, laskeutuva ja miellyttävä materiaali, oikeanlainen kaula-aukko ja sanoinko jo pituus.
 

Uudet klopottimet pääsivät eilen ensi kertaa käyttöön. Minähän siis menin viime viikolla ostamaan kenkäkaupasta avokkaisiini puolipohjallisia, tai niin ainakin itselleni uskottelin, ja kaupasta ulos astuessani olin ostanut uudet syyskengät sekä ne pohjalliset. Koskahan olisin niin aikuinen, ettei itseään enää tarvitsisi huijata ajatuksella "muka vain katselemaan" kun ostoaikeet kuitenkin on mielessä, jos mieleinen pari löytyy.
 
Kiitos pihaan piipahtaneelle naapurin rouvalle kenkäkuvista =) Kenkiä on tavattoman vaikea kuvata itse.
 
--------------------------
-neuletakki Indiska kirppis
-mekko Finnwear kirppis
-huivi kirppis
-sukkikset Norlyn
-kengät Andiamo
-laukku Lumi
-koru lahja

4 kommenttia:

  1. Hyvä matka-asu! Varsinkin neuleen väreihin ihastuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on ollut tavattoman vähällä käytöllä viime vuodet mutta sitkeästi vaan pitänyt paikkansa vaatekaapissani. Arvelisin, että kasvanut hameiden ja mekkojen käyttö on lisännyt lyhyempien neuletakkieni käyttöä roimasti. Minäkin tykkään neuleen iloisista väreistä.

      Poista