perjantai 18. heinäkuuta 2014

Perjantain kirppislöydöt

Käväisin tänään pienellä kirppiskierroksella. Mukaan tarttui ihan jees juttuja ja sitten jotain ihan kummallisiakin.


Valkoinen (keitto?)villa bleiseri on Ritva Fallan tuotantoa. Bleiseri on todella hyvässä kunnossa valkoiseksi vaatekappaleeksi, joten joko sitä ei ole juurikaan käytetty tai sitten siitä vain on pidetty hyvää huolta. En ole ollenkaan varma tuleeko bleiseriä käytettyä mutta on se niin nätti, ettei sitä olisi kirpparillekaan voinut käyttää ja hintakin jäi alle vitoseen.

Granberriesin levy löytyi "Ota tästä" hyllystä. Jonkinlainen muistikuva minulla on, että bändin musa on aivan kuunneltavaa tavaraa mutta sehän selviää ihan just asettamalla levyn soittimeen vaan enpä tullut edes tarkistaneeksi onko kansien sisällä levy. Se jää vielä yllätykseksi. Eikös tämä ole ysärimusaa, ainakin solistin vaatetuksesta voisi sellaista päätellä?

Sitten oli vain saatava ostaa pullollinen hiekkaa. Katsoin ensin, että pullo on keramiikkaa mutta se onkin lasia ja pullon sisään on joku omin pikkukätösin asetellut hiekat tuollaisin kuvioin. Kun asetelma on ollut valmis, pullon suu on sinetöity. Ehkä olen saanut auringonpistoksen, kun kannan tällaista kamaa kotiin mutta sinne meidän kesähuoneeseemme se sopii. Pullosta tuli mieleeni sana kitch. Onko tämä kitchiä?


"Kotini on linnani" ristipistotyön olin suunnitelut kesähuoneeseen mutta pahkura sentään, kun se sopii nätisti kuistin ikkunaan ja siihen se saa jäädäkin väliaikaisesti-pysyvästi.

CocaCola-palapelin kuva oli niin ihana, että peli lähti ihan sillä mukaan plus rakastan palapelien tekemistä. Mietin myös salaa, että voisinko laittaa valmiin palapelin kehyksiin? Voisin myös toisaalta kuvitella, että CocaCola-merkillä varustetut esineet voivat joskus olla keräilykohteitakin mutta silloin tätä ei saisi kelmuttaa kehyksiin.

Tämmöisiä kirpparilöytöjä tänään, jotain järkevää ja jotain ihan hassuja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti