keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Koruja kirppariltaEilinen kirppiskierros tuotti kasan helyjä. Olen viime aikoina löytänyt kirppareilta enemmän koruja kuin vaatteita, eipä ole rahaakaan kulunut kirppiksille niin paljon kun koruja saa setin eurolla ja parilla. Nämä hopeanväriset rannerenkaat myytiin pakettina, johon kuului myös kaksi mustansävyistä muovista rengasta ja koko setti kustansi kaksi euroa. Olen myös oppinut käyttämään aikaisempaa enemmän koruja, nykyisin rivi rannerenkaita ranteessani on ennemmin sääntö kuin poikkeus myös korvakorut ovat löytäneet tiensä osaksi pukeutumistani. Olen tainnut käyttää aktiivisesti muita kuin hopeisia pieniä korvanappeja viimeksi 13-vuotiaana, jolloin muistan muotia olleen värikkäät papukaijat. Minulla oli pinkit papukaijat.


En ole tainnut oikein ikinä innostua Aarikan helmikoruista, tosin en ole viimeisinä vuosina heidän tuotantoaan seurannutkaan. Nyt löysin tämän pienen menneitä vuosikymmeniä henkivän lintukorun kirpparilta ja minun oli ihan ehdottomasti se saatava. Tykkään korun ajan patinoimasta väristä ja tuosta pienestä linnusta. Eikö olekin suloinen?


Meillä on kesävieraita. Vilskettä riittää sillä talossa pyörii parhaimmillaan seitsemän 3-8 vuotiasta lasta, kun mukaan laskee naapurinkin lapset. Tällä hetkellä tuossa viereisessä huoneessa taitaa olla lapsista kuusi ja täytyy myöntää, että minulla on "lieviä" keskittymisvaikeuksia tähän kirjoittamishommaan, kun kuuntelen etenkin noiden kolmevuotiaiden keskusteluja. <3

Mukavaa päivää!

---------------------
-mekko Nanso kirppis
-kaulakoru Aarikka kirppis
-rannerenkaat kirppis
-sandaalit Rieker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti